Idéer

Ja, jag får för mig konstiga saker ibland. Tex nu när jag börjat träna och är i behov av en fysisk förändring, ställer sig hjärnan in på det direkt. Jag har inte ätit chips på snart en månad. Jag åt jämt chips innan. Det senaste onyttiga jag åt var ett gäng kakor hos syster i söndags. För jag tänker att det är onödigt att äta onyttigt när en tränar. Så jag stänger av den delen av hjärnan som säger åt mig att äta onyttigt. Den finns inte.
Men igår bröt jag ihop. Inte pga brist på onyttigt. Utan för att jag kände mig tom och mådde inget bra. Satt och lipade en stund och det där begäret att trösta sig med socker dök upp. Som så många gånger förr. Men jag hade inget hemma. Så jag satt och vräkte i mig äpplen till förbannelse. Så nu är dom slut... Och jag har inte råd att köpa nya förrän på onsdag... Vilket har sin fördel det också. Jag har inte råd att köpa nåt onyttigt heller för den delen...
Idag känns det något bättre, men inte bra. Men jag hojtade på bästa brorsan igår och meddelade läget och ska få följa med han och hans sambo till Hjo idag. Så kanske att jag får en glass om jag sköter mig! Hehe.
Tanken i helgen var en liten utgång. Men då mina vänner ska krångla till det verkar det bli soffan i helgen. Och jag är less... Är så trött på att folk inte bara kan "ja men vi kör på det" utan ska krångla till allt... Men det är bara att gilla läget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0