Häng däng bäng

Om 1 1/2v går min sjukskrivning ut. Ingen vill ta hand om mig och mitt ärende/mående. Jag blir bara omkringslussad. "Ring dit. Kolla med den. Det är dens ansvar" osv osv. Till slut fick jag tag på min kurator på vc som helt sonika sa "ja du verkar hänga lite löst nu, och det är inte så bra". En timma senare ringde min handläggare på fk för att få uppföljning. Hon sa i princip samma sak. "Ja vi kommer ju ingenstans med det här förrän vi vet någon mer". Nä... 
Snart gått ett år utan någon direkt hjälp. Tack och lov har jag världens bästa kurator. Men ingen rehab. Ingen utredning. Ingen psykolog. Ingenting. Lite blod och knark, så är det bara att vänta. Och hänga löst. Och det finns verkligen Ingenting jag kan göra åt saken. Stressande? Nej vad får dig att tro det? Lugn som en filbunke.... ELLER HUR! Klappade ihop totalt idag. Igen. Woho. 

Kommentarer
Postat av: Linn

Och så finns det fortfarande folk som säger att SJUKVÅRDEN MÅSTE SPARA MER PENGAR!!! Helvete vad förbannad jag blir på att människor som du far illa på det här sättet! Inget blir ju bättre om man inte får ordentlig hjälp!

2014-09-10 @ 21:49:10
URL: http://pixie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0