Wadapp!?

Idag är första dagen på evigheter som jag inte tänker göra nått ansträngande. Hoppas jag! Har tömt lite kartonger i Habo och tvättat lite. Så efter 2 kartonger var jag tvungen att ta en paus. Syster körde hårt med mig igår. Men det är tur att jag har hennes hjälp. 

Snart kommer mr hem från jobbet. Frukosttajm sen en tantvil. Fördel med att han jobbar är att jag inte ligger och sover till kl 11. Som jag gjorde igår. Utan går upp kl 8 och dricker kaffe med honom. Då känns det mer okej att vila mitt på dagen. 

Aftonbladet håller på med någon kampanj för psykisk ohälsa. Tycker det är bra! Men jag håller inte med om att det är tabu. Jag anser det inte som tabu. Men jag har heller aldrig hymlat med mitt mående. Däremot känns det bra att det tas upp så folk tar en på allvar. Det är så lätt för en frisk person att säga "hur orkar du det om du inte orkar jobba osv". Handlar inte om vad man orkar och inte orkar. Och det är så svårt att förklara för någon som inte förstår, vill inte förstå, och som aldrig varit där själv. 

Jag har iaf inte lipat på några dagar. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0