Skryt lagom

Eller helst inte alls. Skryta är nått jag gör ytterst sällan. Gör jag det, så är det över något jag är väldigt stolt över, eller något som bara jag anser är värt att skryta om. Och det är precis det jag ska göra nu! 

Jag har aldrig varit direkt fascinerad av kända människor. Mer än kanske då de jag avgudar och bli svag i knäna av. En av dessa är James Hetfield. Menar, du kan inte skriva hetfield utan het. Just sayin'. 
Hur som. Min man sitter som varje morgon och tittar på nått träligt bilprogram på Discovery. Dock, idag kände jag igen en av männen i programmet. Googlade och hittade en bild från förra årets mässa. Mannen på tvn var han som byggt James hetfields bil. Jag blev helt lyrisk och hade stora tankar om att lägga mig på bilen, för då har jag indirekt haft kontakt med James hetfield. Det var ju ingen som såg! Men mannen hindrade mig... Wonder why... Vi gick vidare. I nästan hall stormade en vild amerikanare förbi. Han hojtade på my man och sa "hey, is your dad comming up today?" Nej tyvärr. Mannen avslöjar för mig sen att det var han som byggt mr hetfields vrålåk. Jag tror jag dog lite just då. Och när jag såg denna man på tv nu, upprepades detta för mig i skallen, ironiskt nog lagom på påsk och allt. Så ja. Jag skryter om att jag indirekt pratat med hetfield. Det har jag egentligen inte. Men det skiter jag i! För detta är så jävla häftigt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0