Lördag!

Vaknade vid 5,39 och tänkte "screw you" och försökte somna om. Gick inte. Men samtidigt tvärdäckade jag innan 21 igår, så mina timmar var intjänade. 

Gårdagen var sådär. Var fortfarande lite irriterad över vad som hände i torsdags. Så jag hade ont i magen i stort sett hela arbetsdagen igår. Förbannade kärring till att vara dum i huvudet. Men i torsdags bad jag mamman titta på min fot, hon tyckte jag skulle be någon titta på den, på jobbet... Jag lyckades fjäska in en läkartid runt 11,30. Sen fick jag skäll för att jag var listad i norrahammar. Hur som. Denna läkarn tittade på foten, drog i mina tår så de blev extra korviga, tryckte ihop foten osv osv. Sen skulle jag ställa mig upp. Då sa han "ställ dig normalt, rakt med fötterna" och jag "fast detta är normalt för mig" han tyckte det var konstigt och frågade om jag var sne i ryggen. Och det vet jag inte eftersom ingen brytt sig om att kolla detta. Så jag fick klä av mig och göra ryggtjofräser. Flytta fötterna och lägga händerna i backen. Otroligt nog går detta än. Trodde jag skulle komma nära. Men nej! Händerna var i backen! Sen vred han överkroppen, drog i mina ben, tryckte på ryggraden och höll på. Slutsatsen var antagligen vrida kotor, något olika långa ben och den borttappade känseln i högersidan är pga alla mina tidigare besvär. Jag fick alltså en tid för en svullen fot och fick på köpet en ryggbesikting. Ibland är det bra att infinna sig på rätt sida av strecket. Men det var väl inte vad jag räknat med. Med vridna kotor och allt. Undra hur det beter sig om 5-10 år. 
Foten skulle jag få nått inflammationshämmande då en led ut mot en tå var paj. 

Jag vet fortfarande inte om jag får semester på fredag. La i om den första veckan i september, så min chef borde ha sett den. Hade sett fram emot en kort vecka... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0