Söndag

Att jag är opepp på att åka tillbaka till Habo... Det tar sådan tid om inte annat! Och det känns alltid som man är på besök eller inneboende eller nått... Vilket förvisso stämmer. Men det är liksom inte kul att vara där när det blivit så markerat "Jag bor här, inte du" och verkligen inte verkar få bo där ens i framtiden.
 
Och jag är så trött på folk ska bry sig på ett ytligt vis. Passar det inte att höra av sig i vanliga fall - gör inte det när tillvaron suger heller, för jag kommer inte precis prata med er då heller.
 
Igår hade jag en date med Emelie. Den var bra! Hon ringde i lite lätt panik och utbrött att hon var tvungen att åka tillbaka till växjö, då hon glömt nycklen hem till sin mamma. Mamman var i thailand... Men det löste sig. Någon i huset hade huvudnyckel, och Emelie kan få igenom vad hon vill för hon är en sån helyllebrud som alla litar på. Så vi kom in i lägenheten utan att behöva åka till växjö. Sen tog vi oss ner på stan. Vi skulle fikat, men vi shoppade istället. En hel del kändes det som, haha. Och Emelie skulle ut på kvällen så det fanns som inte tid sen när vi länsat affärerna. Så hon gick hem till sig och jag åkte hem till mig. Var hemma runt 17 skulle jag tro. Käkade och började frosta ur frysen. Kunde inte öppna översta lådan pga all is, så det kändes som det var dags att göra något åt det nu. Sen pep frysen 2ggr, lät som ett brandlarm... men men!
 
Idag blir det som sagt tillbaka till skogen och all snö...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0