Måndag

Nackdel - det är måndag. Fördel - det är lite att göra på jobbet idag. Alltså sjukt lite! Så skönt. Det är skönt med lugna dagar. Dom behövs ibland.
Jag har nedräkning till påsk. 5veckor kvar eller vad det var. Men jag ser fram emot att få vara ledig. Känns skönt att slippa jobba helg och slippa jobba röda dagar och storhelger överlag. Som påsk och midsommarn och jul och nyår. Nu har jag iofs nästan jämt jobbat jul. Men jag behöver egentligen inte.
Men den här påsken får vi se hur den blir. Lika lugn som förra året hoppas jag. Måste köpa mig en ny kamera så jag kommer igång med fotograferingen igen. Jag saknar det... Min rosa kamera är skitbra. Men jag vill ha mer! I sommar ska jag ha en ny kamera och engagera mig mer.

Igår gjorde jag värsta lyxmaten. Har vart sugen på potatismos ett tag, så så fick det bli! Och så kallade köttbullar. Dom var inte runda. Men nästan! Och gräddsås. Jag kan inte göra sås. Försökte. Men det smakade röv. Så mannen fick ta vid och hjälpa till. Är det nått han kan så är det såser!
Synd att man inte orkar göra sådan mat lite oftare. Allt från scratsh så att säga.

I övrigt tror jag att fredagen kommer bli bästa dagen denna veckan. Inte bara för att det är fredag i sig, men jag ska träffa Linn då. Love it! Denna veckan känns rätt okej över lag för visso. Ska träffa Marie idag. Och imon ska jag och mannen kolla lite loppisar. Och så fredag Linn då. Skönt att ha lite att göra ibland. Men det händer inte ofta. Orkar sällan med nått nu för tiden. Är så trött och slutkörd... Fy...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0