Söndag

Idag är jag verkligen sketslut! Sovit 11 timmar i natt. Gick upp 9,30 och har nu bäddat ner mig i soffan. Så skönt! Ikväll ska jag in till stan och möta mannen. Så kommer jag till Habo smidigt också! Men det blir inte förrän framåt 19tiden ungefär. 

Igår var en intensiv dag. Så det är inte konstigt att jag är som jag är idag. 
Först fotade jag tg. Det gick sådär. Vi var båda lite ur fas tror jag. Sen fick jag skjuts av henne in till stan. Himla hyggligt! Där gick jag från ena bilen till den andre, aleks bil. Så vi satt och tjötade en hel del i väntan på luciatåget. Road tramps årliga kortege genom stan. Vi räknade till 30bilar. Plus minus noll. Skitkul! Förra året var det la bara 5 bilar på sin höjd. Så detta var ju roligt! 
Efter det åkte jag och Alek till Ica, köpte mat, åkte hem till mig och fixade och sen framåt kvällen så åkte vi ut till taberg och kollade in bastards garage. Kändes som man var tillbaka på kåken. Ett ställe man måste vara onykter på för att uppskatta. Kände mig helt vilsen! Så vi stannade nog inte ens en timma innan vi for hem igen. Så det blev en lång dag både i fredags och i lördags. Så idag får jag lida för detta. Men nu behöver jag inte göra nått förrän jag ska träffa Linn och en vecka eller så. 
Sova lite kanske, jao! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0