Lördag

Var helt och hållet feberfri igår, så på måndag skall jag återgå till jobbet. Trots att det är väldigt jobbigt att ha feber, har det varit skönt att sova bort hela veckan.
Nackdel är dock att det känns som jag har feber idag igen. Ska undersöka detta senare och hoppas på att jag inte har det. Min kropp är lite lustigt funtad.

Igår var en väldig bra dag! Mamma är världens bästa kvinna, och mamma för den delen, som kom och hämta mig i Habo, i utbyte mot lite kläder, körde mig till schlätten och fick kaffe. Så klart! När hon åkt passade jag på att städa lite, när jag ändå fått lite energi. Lagade mat, som blev dögo! Så kom tant Linda på snabbvisit och lämnade tillbaka foton. Sen från ingenstans ringer Linn och vill ta en kaffe! Så hon dundrade in och fick kaffe och hjälpte mig med kameran. Många bra kvinnor på en och samma dag.

Hur som, så ska jag fota syskonen Livh idag runt kl 10. Hoppas det inte tar allt för lång tid.
Senare idag ska jag hem till Linda, en annan bra kvinna, och grilla. Så, tenhult is the place to be sen. Är bjuden på kräftskiva också. Allt på en gång! Så vi får se vad lusten faller på!

Blir nog bra det här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0