Lördag

Kroppen mår mycket bättre måste jag säga. Inte helt 100 så får nog ta det lugnt vad gäller tunga lyft mm i helgen. Jag är verkligen inte van vid 40timmarsveckor. Och jag skulle nog inte lyft den där snortunga tvättsäcken ändå.
Men men. Igår la jag mig vid 20,30 och släckte lampan vid 21 och däckade nog direkt. Vaknade vid 7 och insåg att jag inte kommer somna om. Så jag gick upp! Väldigt intressant och spännande måste jag säga.
Idag kommer det nog inte hända nått. Men det vill jag att det gör!
Loppisrunda, ostaffär eller hem & hobby. Vad som! Men icke.
Karln ska till garaget och sen ev hälsa på sin farmor och farfar på sjukan och under förmiddagen kommer mamma och knutte hit. Inte för att det sistnämnda är direkt bittert - men det vore kul att göra nått nångång...

Och trots att Alfie är jättesöt och gosig så vet jag inte om det är en katt jag vill behålla. Bland annat för att han är så påfrestande och elak mot stump och för att det skulle vara vår gemensamma katt så är det inte jag som varit med och valt honom. Kanske ansers lite töntigt men det är så det känns.

Fördel med denna dagen är dock att det är Jims värld - maraton och gubben sover.


Kommentarer
Postat av: Eruuka

Det är långt ifrån töntigt, det blir ju inte samma sak om man inte har bestämt och hämtat katten tillsammans. Jag är på din sida! ;)

2012-03-05 @ 10:28:32
URL: http://eriikanu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0