Lördag

Mitt huvud hatar mig. Haft smällont sen igår och jag tror tyvärr det är bristen på kaffe som satt sina spår. Köpte kaffe först igår och tänkte dricka så fort jag kom hem. Men min käre bror ringde och sa att vi nog kan ta den där fredagslunchen iaf! Så jag gick till konsum och köpte mitt kaffe och bananer och hann sen inte mer än upp i lägenheten så var bror på plats. Jag frågade honom hur det känns att sitta bakom ratten "olagligt" sa han då. Lite så kändes det för mig med.
Vi käkade lunch på chili thai, som han bjöd mig på, sen köpte vi glass, som han bjöd mig på, sen skulle han köpa blomma till sin körskola och en flaska sprit till sin körlärare (ser ni ironin?), sen skulle han ut till lekeryd och jag hade inget bättre för mig så jag fick följa med. Var där i ett par timmar och glodde och andades in hästskit. Sen skulle han köpa öl så då blev det en tur till Norrahammar. Sen pratade bror om massa onyttigheter, varpå jag sa att hade jag haft pengar skulle jag också köpt nått. Men eftersom min bror är en sån pärla lät han mig handla lite av vad som saknas här hemma så jag slipper ta allt nästa vecka och så spar jag mina egna pengar.
Plus att min syster skulle lämna en limpa bröd hon bakat men glömde bort mig under dagen. Det gjorde faktiskt ingenting för det glömde jag med! Haha.
Och mamma är också en pärla som lät mig låna pengar till tandläkarn, men där var ingen som kunde ta mina pengar så hon fick självklart tillbaka allt när jag kom hem. Men ändå, tanken som räknas.
Jag hatar att behöva leva av andra, men jag är evigt tacksam för att jag får låna pengar/mat när det väl krisar. Och systers initiativ kom från henne och inte mig. Då känns det bättre att tacka ja än att säga "Öh, ro hit en limpa!".

Och anledningen till att det blivit såhär är dålig lön, två boenden och en lön som trillar in först den 27e! Hur jäkla värdelöst är inte det?! Efter helgen?!

Hur som haver, idag skall jag utsätta mitt stackars huvud för galna kvinnor i butiken. Ja jag vet, löningshelg, jag kommer dö. Men chefen skulle komma in iaf 2 timmar och lasta av det hela. Jag har ju lika lite koll som kunderna, ser ju skitbra ut! Men jag kommer in så pass tidigt idag så jag hinner ta ett par tittar.

Och min skalle är dålig! Alltså formen. Skulle ha bandana för en gångs skull, men den sitter skitskumt för min skalle är skitskum. Och jag kan aldrig få den luggen jag hemskt gärna vill ha, för jag har ingen panna! Vem skall jag skylla på? Visa dig!

Nä nu måste jag göra mig färdig! Nu blir det habo fram tills på torsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0