Fredag

Hemma - soffa - kaffe och dator. Idag känns det bra. Haha!
Idag skall jag jobba 11-15, men först innan det måste jag ner på stan och köpa nya leggings då mina så klart sprack igår och jag skall ha dom imon! Tog med ett par strumpbyxor hem också. Men jag gillar inte hur fötterna beter sig i strumpbyxor. Så jag måste köpa leggings... Plus att jag skall spana in en klänning för 99 pengar på H&M. I sommar blir det bara klänning som gäller! Jag behöver lite kläder, så jag gjorde upp plan att försöka köpa så mycket så billigt som möjligt den här månaden, och ta tag i skulderna nästa månad när jag får typ 2000kr mer i lön.
Plus att jag skall efter jobbet direkt till tant Linda och göra håret, så där försvinner ett par slantar. Men mitt hår har en tendens att växa kopiöst mycket och får alltså utväxt på en vecka. Vilket resulterat i en hysterisk utväxt på över en månad.
Sen efter besöket hos Linda måste jag bort till konsum och se varför jag fått på paket att hämta ut. Jag har inte köpt nått... Spännande!
Sen kommer lördagen! Vilket då resulterar i en heldag av kaos nästan. Men jag känner mig rätt lugn just nu iaf. Igår fick jag panik, stressade sönder mig själv så jag fick ont i magen.
Lördagen är färdigplanerad. Jag hatar att planera mitt liv, men jag måste. Dagen börjar med jobb 10-14, sen bär det av direkt hem till Martina för mat och fix. Sen vidare därifrån till mamma för kalej och sen antingen om vi tar en öl ute eller om vi drar direkt upp till parken och svirar runt. Det visar sig.
Det bästa av allt är att jag ska vara hemma på slätten på söndag så jag kan vara bakfull och äcklig i fred utan nån som stör. Inte för att my man skulle störa mig, men hans odrägliga hund skulle passa fint i ett träd ibland..dinglandes.. Fy. Jag hatar verkligen den hunden. Och vår vänskap blev ju inte precis bättre av att han högg mig i armen i söndags, sisådär 3-4ggr. Han tyckte att han var boss och markerade. Jag blev förbannad för jag hatar när hundar gör så. Men då hunden består av muskler låg jag faktiskt i underläge. Men lite pisk fick han iaf. Däremot var det nog bara jag som fick blåmärke i slagsmålet. Jävla hund..

Blablabla. Kolla buss kanske så jag hinner stan innan det är dags att workieworkie!
Idag och imon kör vi 30% i hela butiken. Så kom till Ljusbolaget ffs och köp en snygg väska, eller ett fint halsband, eller om du är ett fatass som en annan - en snygg tunika eller goa jeans!
Ja här kör vi med uppenbar smygreklam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0