Onsdag

Den här veckan är nice. Skadeglädje, fixa hår, massa kaffe och till helgen galej!

Jag är så sjukt nöjd med mitt hår! Det var på tiden att nått hände. Apropå hår - jag har sen barnsben alltid hållt på med hår. Gjort uppsättningar, färgat, hjälpt till med både det ena och det andra. Teknik vad gäller allt annat som klipp och färg har jag så klart inte. Men genom att testat så mycket olika metoder osv, så har man lärt sig en del del. Då finner jag det lite roligt på nått vis när en del inte kan ta till sig hjälpen för att de har utbildningen. För en utbildning gör en inte automatiskt bäst. Men det blir väl den reaktionen om man råkar trampa någon på tårna - när det enda man försöker göra är att hjälpa till. Tex, om jag vill ha tuperingstips skulle jag nog gå till Tina. Damen med det snyggaste burret!
Men men, så kan det gå!

Idag skall jag tvätta inför helgen. Sen skall jag gå ner till Ida och dricka kaffe - om hennes rygg inte ballar ur. Man vet ju aldrig med kroppen. Imon är det schtan som gäller. Hämta hem min kamera över helgen, låna mammas dator och betala räkningar och hämta mina öl som mellanlandade där igår. Och dricka kaffe med mami också.
Borde försöka hitta ett apotek också och bunkra upp med Alvedon. Så är man redo för helgen. Haha!!

Åh det ska bli så skönt att få komma iväg och ha iaf några av sina damer med sig. Lövly!

Och för alla som älskar chips som en annan, ät kebabchipsen! Dom är så sjukt goda! Det är som en kebabtallrik på påse! Fantastiskt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0