Slutet gott, allting gott - 2012. Eller?

Ja alltså. Jag har ju som en egen tradition att skriva en summering av det gångna året. Men jag vet inte hur kul det är längre...
Jag vill skriva ut exakt vad jag tänker och känner och vem jag ogillar och vem som fått mig att känna si och så osv. Skippa det kryptiska. Men det skulle bli ett jäkla liv på världen då. Så jag skippar det.

Det första året på nya jobbet har gått bra. Så pass bra att jag fått ett vikariat. Numera till bara sista januari. Men jag håller tummen för längre. Får jag längre vikariat - får jag semester. Får jag semester - blir jag glad. Kort och gott.

Känns som vänskap bland olika håll brutits totalt. Jag har nog lika mycket mig själv att skylla som alla andra att skylla på. Och under ett års tid bröts kanske mycket. Tänk vad en del val man gör i livet kan påverka så mycket. Men till slut orkar man inte bry sig längre. Envägskommunikation är inte min grej.

Jag har fina Linda i stora staden att tacka som visade mig ett nytt forum av kvinnor och stöd. Jag finner det mer givande att sitta och fnissa åt allt de skriver än att gå ut med de jag kanske borde gått ut med. Men det finns ett fåtal kvinnor jag önskar att det fanns tid att umgås mer med...

Men det bästa av allt: tack vare det nya jobbet har jag fått en stabilare ekonomi som gör det möjligt för mig att äntligen kunna låt mig själv unnas av en klänning eller tre.

Jag har inga mål med nya året. Inget jag känner mig tvingad till att uppnå. Inga måsten. Ingenting. Det blir enklare att ta dagen som den kommer då. Eller inte ta den alls. Om man är på det humöret.

Just nu ser jag mest fram emot rockabilly mayhem. Dricka gott i bra sällskap. Hotellnätter och frukosten sen! Och prata skit med Therese.
Jag känner på mig att året kommer börja bra iaf!

Gott nytt år på er!


Kommentarer
Postat av: Eruuka

Vad gött att du verkar ha en positiv inställning, iaf till början av året, och jag gillar dina summeringar av åren, det är alltid roligt att läsa dem:)

Vad tusan var det som hade hänt på bilden nedanför?

2013-01-01 @ 13:31:28
URL: http://www.eriikanu.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0