Torsdag

Idag är jag inte glad över att behöva gå upp 5,45. Jag är däremot glad över att det enda jag ska iväg på just nu är tandläkarn.
Har jag sovit nått i natt? Knappast. Ska jag sova när jag kommer hem igen? Lätt. Får jag ställa in dagens planer? Tyvärr...
Skulle träffa Ballex efter tandläkarn, men det sket sig. Skulle även gjort mina naglar hos gubbens chefs tanta - får nog avboka.
Varför undrar ni då? Ja, jag är för trött... Eller nej just ja. Min andra hälft åkte in på akuten igår, så jag måste ta hand om djuren.
Att tvätta Stumpans stump samtidigt som man har en Boko 5cm ifrån och snuffsar är inte lätt.. Det är hellre inte lätt med en Boko som ska jävlas Heeela tiden, när my man inte är i närheten. Palla få ett Bullifnatt kl 6 på morgonen och tro att det är helt okej?!
Mata Stumpan med meducin var lite tveksamt det också, men till slut gick hon på det och gav upp och tog allt.

Seriöst! Nyhetsmorgons matdel har alltid varit... matig. Nu då? Två nötter som står och pratar om barndomsminnen. Antagligen för att bli mer personliga i det hela. Någon som bryr sig om vem dom vill bjuda på mat? Nä.

Ja, sa jag att jag är trött?

Så innan jag kan gå måste jag kissa hunden, byta om, göra mig anständig, få i mig lite mer kaffe and so on. Kanske skulle gått upp lite tidigare. Jag hatar att stressa. Och det skulle vara mumsigt med en bra höstjacka!
Men snart blir det bara ännu kallare så då kan jag ta fram min snygga vinterjacka.

Vilket jäkla svammel...

Kommentarer
Postat av: Linda

<3

2011-09-15 @ 08:32:53
URL: http://storstadsbruttan.blogspot.com
Postat av: Anonym

Och det var ju tack gud efter att de insett vilken värdelös översättning de gjort först!

2011-09-15 @ 13:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0