Fredag

Jag sitter på loftet med mitt morgonkaffe, min dator och en katt som bara välter. Blev lite varm i magen i natt när jag låg vaken (för att någon där nere tittade på tv) och kände att något vandrade runt i sängen och kraschlandade mot mina ben. Så jag hade inte mage att störa henne och släpa ner henne redan kvart över fem på morgonen. Så jag släpade upp allt hit. Hon har försökt vända på sig ett par gånger, men det resulterar bara i att hon.. Ja.. Kraschlandar eller välter. I morse började hon spinna också! Woho! Hon kissar på lådan - men sket dock ner sig. Så... Det tar sig! Kommer bli jobbigt för gubben att vara vakt idag, nu när hon börjar piggna på sig. Igår låg hon som en säck potatis och reagerade först framåt eftermiddag kvällen. Hon är bara ätit lite yoggi tillsammans med sina mediciner. Men kan tänka mig att hon sätter igång snart. Kan hon skutta upp i min säng - kan hon bannemej äta!

Hur som är det dags för skitgöra hela helgen. Jag fick det absolut suraste dagarna någonsin.. Fre-mån. Personligen tycker jag att är man ledig söndag bör man per automatik få måndagen - jobbar man söndagen bör man då få ledigt måndagen. För det är verkligen de värsta dagarna att jobba på. Jobbar man söndag kan det lätt bli en dag till 17,30-18,30. Sen börjar man igen kl8 på måndag morgonen. Hysteriskt mysigt! Man är ju helt rutten sen... Men är det någon som tänker så långt? Nä självfallet Inte!
Däremot skall jag fråga om jag får börja en timma tidigare på söndag då bussarna från skogen inte går speciellt normalt... Hade jag kunnat sova hemma hade jag gjort det. Men situationen vill som inte riktigt det. Se hur populärt det är när jag stoppa en rolig lapp under näsan på dom också.

Alltså - jag kommer befinna mig majoriteten av tiden ute i skogen. Som en hjälpande hand med katten och så. Kommer hålla mig hemma nån natt. Hämta räkningar och så. Pallar inte pendla... Jag åkte hem i onsdag. Skulle köpa busskort, hämta min kamera hos Linda och sen hem och packa ihop lite skit(som träningskläder...baaah) och sen vidare till Habo igen. Jag lämnade stugan 8,15. Jag var innanför dörren hos mig runt 10,15 ungefär. KUL! Även om jag inte, tex hämtat kameran, hade jag bara kommit en kvart tidigare. Så så lång tid tar det att pendla... Förstår folk att jag vill flytta nu?

Yaddayadda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0