Onsdag part 2

Alltså... Cola kan inte reparera skallebank hur mycket man än önskar att det gjorde det. Men.. Det skadar ju faktiskt inte att försöka! Hade sånt cravings på cola när jag åkte från jobbet, så jag sprang in på vip. Och det stod mellan en 33cl burk för en tia eller 2 liter för typ.. 22spänn. Heh.. Svårt val - inte!

Dagen började med att förvirra min käre storebror genom att hoppa på bussen han satt på. Vi skulle äta lunch, men jag hade ett ärende att ta itu i innan och han skulle leverera gods till mor. Så vi sällskapade på bussen, gjorde ärenden och möttes igen för lunch. Käkade nere på Piren - Bryggeriet. Ingen hit. Jag kom på nu, på bussen hem, att min mat skulle ligga i gräddsås, men jag fick ju fan currysås!
Spenderade 2 timmar med bror och bara pratade massa skit. Sen vid 15 var det dags för jobb. Började la lite rörigt. Rätt som det var fanns det massor av x-sängar, två timmar senare fanns det bara en, sen efter en stund så fanns det tre. Sen två. Och jag vet inte vad. Men det var en okej dag ändå. Slapp få panik och stressa halvt ihjäl mig. Jag hann precis klart med saker innan telefonen ringde.

På lördag blir det iaf en tur till Askersund och titta på bilar. Ska ta med kameran och se om inspirationen tittar fram. Synd bara att vi inte kan vara borta så länge pga BoKo.
Om någon känner sig manad att bara släppa ut hunden i snöret ett par minuter på lördagen, och slåss med den grisen får ni gärna hojta till! Vore gött att inte behöva tänka på hans kisseblåsa för en gångs skull...

Och någon tutade på mig innan. Jag har ingen aning om vem det var. För jag hann inte se. Jag reagerar inte om någon tutar, och jag gick i min egna värld, så jag såg inte. Vem tutade? Vem vare som tuta?! Va va va?!!?

Men nu - nu blir det sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0