Onsdag

Tydligen ska min ytterdörr ryka idag. Eller jag vet inte säkert att den ska ryka. Jag fick en lapp igår om att en byggfirma skall ha tillträde till min lägenhet för ombyggnad av tamburdörr. Tid? Vad ska dom göra? Hur lång tid tar det? Bra information! Och kul att dom ska göra det bara för att jag ska vara hemma. Nu är kl 11 och än har inget hänt. Men dom kommer la snart. Kanske. Det står även på lappen "...under onsdagen, torsdagen och ev fredagen". Jaha? heja heja!

I övrigt är det rätt lugnt. Jobbar imon, ensam med Alexandra. Alla på städ ska på personalfesten ikväll så det finns ingen personal. Eftersom varken jag eller Alex var sugna att gå, så åkte vi på att jobba. Inget mig emot då det är OB hela dagen. Jäij, 18kr mer i timmen! Woho! Hur länge vi jobbar är ingen som vet. Men vi ska ha lokal och rum - tillsammans. Spännande. Och rätt gött att gå med någon man är van vid. Kanske inte van vid att städa med, men som man står ut med en hel dag, höhö.

Nu dundrar det i trappen så snart kommer dom nog och grejar med dörren. KUL!

Idag är jag en slöröv och kommer garanterat inte orka göra någonting över huvudtaget. Och inte skäms jag över det. Däremot så önskar jag att jag hade lite mer pengar i plånboken så jag kunde ge my man en fet födelsedagspresent. Så jag får nog börja spara från och mer nästa månad kanske. Annars blir det nog inte så mycket till present.

Och återigen kom jag underfund med att Slätten suger getpung. Det är precis som om folk tycker det är okej att skrika och gapa för att "dom bor på slätten". I lördags var det folk utanför porten som skrek och tjoade och hade sig. Kul. En annan vanlig grej är bilar som står på tomgång i evigheter och sen varvar iväg i full kareta.
I natt, och som så många andra nätter, är det ett pucko som startar sin lastbil(!) och har på tomgång i ca 30min. Ibland stängs den av efter en stund, ibland drar den iväg mindre diskret. I natt verkade den sitta fast och stod och varvade i 10min ungefär. Också kul!
När ska jag få lugn och ro egentligen? Känner mig helt mör i kroppen idag.

Rövsmör - kort och gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0