Söndag

Ja vad har hänt sen sist? Denna veckan har verkligen varit en bergodalbana. Men det kanske är så det ska vara? Jag vet inte... Har träffat Alex väldigt många nätter denna veckan. Eller dagar, för att bli nätter. Hela 3st. How come? Jag håller på att bli gay och Alex får funka som överågångsperiod. Ha..ha.
Rätt gött att ha henne här nere, så man kan spontanses! Och inte försöka planera in en träff en gång varannat år. Så vi har mycket tid att ta igen!

Idag är jag iaf ledig. Vaknade runt 8, var på väg att kissa på mig, så jag gick på dass istället. Logiken slår aldrig fel! La mig igen, men då jag fick ligga och pressa mig mot väggen för att kunna ligga relativt normalt gav jag upp. Så här sitter jag. Alla odjur sover och jag vet inte när gubben tänkt vakna. Men han får la sova en stund till.
Jag längtar som sjutton efter den dagen det trillar in en stor och fet dubbelsäng här. 180cm i bredd, hel madrass. Stor och ståtlig och snygg! Jäklar vad jag ska sova då.

Har jag sagt att jag har världens drygaste man? Barnsligaste om inte annat.
För ett bra tagsen pratade vi födelsedagar, tror det var i samband med hans födelsedag. Så han frågade när jag fyller år, vilket jag sa då. Något som kom på tal titt som tätt. Till slut slutade jag svara, bara för att se om han kunde komma ihåg det eller ta tummen ur att kolla upp det själv. Så nu när min födelsedag närmar sig med stormsteg har jag då drygat mig om att han inte vet, och han har tydligen spelat med på det spåret. Så sa han i veckan att han visst visste om det, men har inte sagt nått för att reta mig. Det är bara elakt!
Här gick jag och trodde att jag hade övertaget och lite makt så han fick känna sig liten och förvirrad. Så var det tvärtom. Inte okej! Sen håller Tina på att koka ihop små konstiga saker, MED honom. Vilket gör mig mer rädd än nyfiken. Och det enda jag kan tänka på är "Vad ska jag ha på mig?". Kanske att det bor en hemskt förvirrad kvinna i mig ändå....
Men det kommer bli kul. Jag längtar som sjutton till min kvinnoafton. Tina har köpt jättemycket paket och slagit in dom så fint, så jag vill inte ens öppna dom. Hon skickade bild på två av dom (om det finns fler vet ju inte jag, men ändå) och dom var så fina och så fint papper och allt, så na.. det tar emot att riva upp det hela. Får ta mycket kort och se till att minnas allt. Tror det här kommer bli den bästa födelsedagen ever! Jag har en man som måste skämma bort mig, för det har jag hört att dom skall göra när deras kvinna fyller år. Jag har mycket vänner som vill fira mig. Okej, typ 5 kanske, men ändå! På fredag blir det smöögåståta med la familia. Jag vet inte vad jag längtar till mest, alla paket eller smörgåstårtan.... Mina tofflor tror jag (nej mamma, jag har inte glömt. Men jag lovar att vara förvånad!).

Undra om jag skall få min man att vara nyttig idag. Åka till NågraHammar och hämta lite glass och annat, hitta min vetekudde, handla och slänga kartonger. Jaaaaaaa!
I eftermiddag kommer nog mor med tillbehör och hämtar soffan Alex ska ha. Och då måste man ju fika!
Detta socker... Sen jag träffade my man har jag gått upp 10kg. Inte okej! Nog för att jag inte skyller på honom, men det var i samband med det som jag började gå upp. Och allt fikande på Slätten och all onyttig mat hit och dit. Så han och jag har gjort en deal för att pusha varann. Onyttigt får endast ske på helger! Kanske kan hjälpa lite? För varken någon av oss kan helt hundra avstå socker eller onyttigt fett, så då blir nog bara rabiata tjockisar som går bärsäkragång på varann, så då får helgen gå till det. För.. Vi äter sällan något annat än just onyttiga ting. Tar man bort dom på veckodagarna måste man ju äta... mat?
Jag kan inget om att vara nyttig och leva sunt. I don't got that t-shirt. Buhu.
Det sjuka är att jag rör på mig mer nu, än jag gjorde för ett år sen. För ett år sen käkade jag inte och rasade i vikt. Så om jag äter och rör på mig, borde det gå ihop? Eller?
Ser ni min förvirring? Som sagt, jag kan inget.
Jag är en värdelös människa som inget kan! Och hör sen!

Nu händer det nått bort i sängen! Ne.. Falskt alarm.
Kanske skulle ta mig lite mer kaffe.
Jag börjar bli en kaffeoman!
Precis som Mamma Lans.

Hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0