Fredag

Ledig, sol på himlen, bra musik, choklad, bra humör, jag vill ha öl.
När jag satt på bussen, som bara tog 52min från Habo till Huskvarna, så sprätte det till som satan i öltarmen. Jag vet inte riktigt vart humöret kom ifrån, men det gjorde gott!
Men jag lär inte inta någon alkohol denna helgen. Möjligen bara någon öl imon på cruisingen som hägrar i stan. Kommer tyvärr inte heller infinna mig på kåken på kvällen, pga jobb på söndag. Men ska försöka övertala den andra halvan i min tillvaro att stanna till utanför och kolla läget. Vi åker ju ändå förbi där.

Nu trillade Alex ur duschen. Har färgat hennes hår och ska nu pilla i hennes lösrhår. Se hur det går. Aldrig gjort det där innan.

Imon skall jag och min bitch kolla nått på Erikshjälpen eller vad det var hans mormor pratade om. Men mina pengar är slut så jag får inte lyxa till det. FÖR DET GJORDE JAG IDAG! HA!
Tack mamma för det!
Var inne på Lindex då Alex skulle köpa hårfärg. Slutade med att jag köpte 2 BHar och ett par jeansleggings också. BH är inte lätt för mig, och det var 20% rabatt på dom, och leggings har jag letat efter. Ringde mamma och bad henne kolla min bank. Och rätt som det var, var jag månghundranär, kan man skriva så?
Hur som haver: Guld!

Jag vill göra nått med mitt hår!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0