Lördag

Morgonkaffet har trillat neråt. Hunden har lipat. Gubben har för en gångs skull vart lite nyttig. Eller nej. Hehe. Och klockan är halv elva och jag vill gräva ner mig. Jag förstår inte vad det är för fel på min hals. Till råga på det så hostade jag upp en riktigt fet slemhög ala olivgrön innan. Rätt äcklig måste jag säga.
Kall om fötterna är jag. Uttråkad är jag och seg är jag. På bra humör är jag väl kanske lite, i lilltån...
Min moster fyller år idag och jag vill mest köpa en blomma och ringa på hennes dörr lite surprise sådär. Men en sådan grej brukar oftast stanna vid tanken. Men jag hoppas hon får en underbar dag iaf. Haha.

Jag är trött på soffan och att sitta inne. Jag är trött på att inte orka göra nått. Och jag är trött på att.. vara trött ?
Gubben lär ju åka till garaget idag så den kan man inte mobba. Så jag blir själv, med djuren, igen.
Möööh! Kan någon komma och umgås med mig?!

Tisdag blir det återigen arbete. Inte för att jag saknar arbetet i sig, men det ska bli kul att träffa mina kvinnor igen!
Jag vet att ni saknar mig, hehe.

Och en tanke som slåg mig varje gång jag ska tanka. Ja, haha.... Att folk som ser oss måste tänka och tro "Herregud vilken pli han har på sin kvinna, som till och med går ut och tankar."
Ja, då får ni tro det då och bli avundsjuka på att jag är en bättre kvinna än den ni har hemma!
HA!

Undra vilken vrå jag ska sitta i idag...
Hm.

Kommentarer
Postat av: Martina

Jaa!! We miss you!! A lot!!

2010-10-09 @ 17:21:27
Postat av: Linn

Åh, det berömda slemmet ;P



Hojta till på Facebook eller nåt och säg vad du tycker om designen. Jag hittade inte bilderna du skickade sist, men nyponbilden där uppe kan jag byta till nåt annat på tre minuter om du vill.

2010-10-10 @ 22:06:50
URL: http://pixie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0