Jaddajaddajadda

Jag undrar hur många sjungande människor det kommer springa omkring här i sommar. Dock så tror jag att det inte kommer vara äldre herrar som sjunger Clementine, utan mer... småbrudar som vrålar dåliga låtar på ett dåligt vis. Då föredrar jag alkisen som vrålar utanför fönstret. Får återkomma med det dära..

I lördags var det jobb sen cruising i vetlanda. Var väldigt mycket bilar men satans kallt. Åkte på att bromsa lite åt Mr K, vilket såg värre ut än vad det var... Hans bil har ingen rattväxel.. Utan en hederlig växelspak. Så det var bara till att klättra och sitta och gränsla den här växelspaken för att komma åt bromspedalen. Och bromsa med vänster i en bil vars broms är skitseg var Ingen hitt. Men det såg säkert väldigt.. fel ut. Då vi åkte förbi ett gäng funktionärer som tittade in i bilen för att kolla så vi fått klistermärke, sticker snabbt ut sitt huvud och säger till mannen bredvid "Fan vad intima dom var där inne". NEJ! Usch...

I söndags var det fartochfläng-dag. Ut till Bankeryd och dricka kaffe, sen kom mor och knutte på kaffe, sen mer folk på besök. Blabla, ointressant.

I måndags fick jag möbler till balkongen. Mammas förra bord och stolar. Så ska köpa några fräna dynor och bordet går att gömma under en duk. Nu väntar jag bara på att få inviga den.

Har avverkat en nykter helg och ska nog avverka en till. Chockerande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0