Explosion!

Min helosan exploderade med ett pang och avslutade med ett pys. Och nu höll jag på att dö... En reklam på tvn där en man stod och agerade bil. En ung man kom fram och skrev "Tvätta mig!" på magen på honom, och reklamen löd "Tänk om du fick utstå lika mycket som din bil". Vilket får mig att tänka på den galna norrlandsresan som skedde år 2005, och bilen var så Jävla skitig att man inte såg ut genom bakrutan, varav jag vid en lite rastpaus skriver Tvätta mig, på hela bakrutan. Något som börjar klia i fingrarna varje gång jag går förbi mammas bil i garaget.
Skrev Tvätta mig, på hennes bil också. Sen hade någon vilt främmande människa gått fram och skrivit "NU!".
Ja, en smärre parantes som dök upp sådär på morgonkvisten.

Har intagit morgonkaffet, och min mage börjar bli hungrig.. Men jag har inge bröd. Synd om mig...
Igår var tanken att jag skulle in till stan. Men har man en lat karl som sover till närmare nio på kvällen blir det lite svårt att få något konkret svar, haha. Så jag blev hemma igår. Sov som en gud. Min säng är bäst. Just nu är kroppen mör, skallen som sirap och energin lika med noll. I like it.

Jag är dock väldigt, väldigt glad. Fick mitt lönespec igår. Oh! Fyfarao vad bra det var! Nu kan jag betala mina räkningar och ändå leva som en gud. Jag fick nästan dubbelt så mycket som jag fått de tidigare månaderna Så ja, jag är schåkla' schåkla' schåklad!

På lördag har Martina inflyttningsfest. Jag vet inte hur jag ska göra. Jag ska dit. Men vi får se hur det blir med alkoholen. Som det är nu är jag inte sugen alls. Men jag har hört rykten om att den gamle tanten ska festa till det, och det kan vara rätt spännande att se! Linda, partyt hänger på dina axlar. Haha!

Igår gjorde Ela brownies. Frida kom på visit och vi satt och fikade och tjötade strunt.
Nackdel med att vara vän med Ela är att man var och varannan dag blir sugen på MAX, eftersom hon jobbar där...

Hmm.. Struntpratat för denna gång tror jag allt.

Kommentarer
Postat av: gamla tanten:-)

hello snygg, sorry, kommer inte vara ledig på söndag, partyt får hänga på dig blondie:-)

2010-05-13 @ 22:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0