...

Jag är sjukt trött. Jag vill bara vända på mig när klockan ringer och somna om. Sova ut! Med dagens dag inräknad, bara 3 arbetsdagar kvar. Heja heja heja.
Entusiasmen saknas...
Igår när jag kom från jobbet gick jag och la mig en stund. Vaknade av mobilen som pep hela tiden. Nej jag kunde inte stänga av ljudet då jag visste att Ela skulle höra av sig, men jag visste inte på vilken telefon. Efter fyra ringde hon och väckte mig, så vi tjötade en stund och sen gick jag över till henne. Drack te och käkade glass och tjötade en massa skit.
När jag väl blev utslängd, rent ut sagt (hon skulle börja med maten och plocka undan lite för hennes karl var på ingång) och vandrade hemåt runt sju... Hör jag hur det ekar i trappen. Tänker inte mer på det utan att det blir la tyst snart. Sätter mig i soffan, känner hur ögonen går i kors av trötthet och det som ekar i trappen fortsätter. Och fortsätter... fortsätter.. och ja, det fortsätter. I två timmar stod grannens hund och skällde och ylade. Jag trodde jag skulle få damp på hunden. Dock är det inte hundens fel att han mår dåligt... Men ändå. En del människor borde inte få ha djur. Varför envisas med att lämna en hund ensam, som uppenbarligen inte klarar av det? Som bäddat för att hunden ska må dåligt. Riktigt intelligent.

Jag satt och räknade lite på lediga helger igår. Tyvärr hittar jag inte vad jag jobbade i januari månad, men det vet jag inte var mycket. Men från februaris start till slutet av maj, ca 17v, har jag haft 5st hela lediga helger.
Åh denna lycka!
Nog för att jag sa att jag vill ha mer tider och att jobba en lördag är väl inte hela världen, man har ju ändå kvällen fri och söndagen. Men kan man inte tolka det till en viss gräns. 12st jobb helger. Jag jobbar nästa söndag, så jag väntar med spänning på när en helt ledig helg kommer.
Men man ska ju inte klaga. Jag har ju ett jobb iaf! Oh så lycklig jag är....

Idag är en bitter dag!
Och jag fattar inte varför jag ska drömma så jävla äckliga drömmar när jag sover hemma. I natt drömde jag att jag inte vågade sova ensam. Pga massa spöken och skit. Och dom var obehagliga, på riktigt. Så bodde jag och Tina i närheten av varann, så hon gick med på att sova hos mig, för att jag skulle få sova. Men hon var lika rädd hon och började också se alla spöken och skit. Ingen hit direkt.

Fyfarao!

Kommentarer
Postat av: Tina

Åh vilken dröm. Du kanske har spöken. Detta kan bli en rolig grej som vi kanske måste undersöka

2010-05-20 @ 12:01:13
Postat av: Eruuka

HAHAHAHA! Idiot! Hur vet du det, kan man ju då genast undra!;P

2010-05-21 @ 18:39:08
URL: http://eriikanu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0