Hallontuttar!

Jag har trillat! Jag la mig på knä mitt på Hoppets torg, utanför jobbet, runt 10 igår på förmiddagen. Jag hade med glädje hellre lakt mig på röven, än på knät.. För vad mina knän behöver nu så är det inte mer blåmärken. Tina går i mina ostabila fotspår.. Hennes ena knä är svart sen helgen, för hon la en som fetingbell vid Shell på Torpa. Hehe.

I tisdags vandrade jag på stan med The granne - Ela. Tjötade en helvetes massa skit och köpte hårfärg. Var inne i någon butik och luktade på massa te, och något te luktade som gelehallon, men seg som min skalle är fick jag inte fram vad det hette, så jag vrålade till "Det luktar sånnadär... Hallontuttar!". Det var fel...
Igår ringde min gubbe när jag, Ela och Ida satt och käkade, så jag svarade med mat i munnen, hängde inte med i konversationen alls, råkade helt plötsligt rapa och gud vet vad. När jag lagt på frågade Ela vem jag pratade med, för att sedan säga "Ja det kan ju absolut inte vara din kvinnliga charm han föll för". Sen att jag beter mig som en 5åring i sinnet lite för ofta gör det hela mest förvirrande...

På lördag är det kåken, men jag funderar starkt på att bara åka dit en sväng och ta lite kort och vara nykter. Mest för att jag hela veckan inte haft nått sug för att festa och för att det skulle vara kul att ha lite ordentliga bilder därifrån. Men vi får la se.

Jag vill ha pengar och köpa en ny garderob. Jag har så fruktansvärt mycket kläder i min garderob som jag inte kan ha, för det är för stort... Bra på sitt sätt, men det är dyrt.

Och mor - Jag kommer glömma säga detta, men jag behöver symaskinen... Finns det någon möjlighet för er att komma hit med den så jag slipper ta den på bussen? Haha.

Ne, nu vankas jobb!

Kommentarer
Postat av: Mor

det fixar vi...kramiz

2010-03-19 @ 23:07:54
Postat av: saran

ut med kläderna på tradera!

2010-03-20 @ 15:20:58
URL: http://saratrorhonvet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0