Söndag

Jag har just avverkat en helt ledig helg för första gången på hela 6v. Det känns döbra. Och jag har väl inte gjort något vettigt över huvudtaget egentligen. I fredagskväll kom Tina på visit och vi satt på min balkong i stekande sol. Men det blev nog inte mer än en kvart skulle jag tro, sen vart det för varmt. Och ja, jag brände mig... Åkte till Mr K på kvällen och gick i däck rätt tidigt.
På lördagen var det bara att rulla ur sängen, ofräsch och dann, och bege sig mot Huskvarna, då Mr skulle kolla på lite roddar som stod där. Efter det åkte vi till Bankeryd till hans jobb/garage och inspekterade hans rod. Sen for vi hem. Mr K gick i däck och jag satt och roade mig på egen hand med datorn. Efter det hände inte så värst mycket. Vi åkte och handlade, sen fixade vi käk, sen gick vi en runda med Bosse bort till Rocksjön och släppte honom i hundhagen som är där, sen hem och däcka i soffan. Vad som sker idag vetetusan men det blir nog inget märkvärdigt. En viss herre har suttit fast i tvn i över en timma nu och är lite smått okontaktbar.

Jag satt och kollade massa evenemangskalendrar och bilträffar, marknader mm som är under sommaren. Hittade lite saker som verkar intressant, men vem jobbar dom helgerna? Jo, jag! Nu såg jag inte fram emot sommaren så värst mycket... Varannan helg ledigt är bra skit, men när man jobbar dom helgerna när något spännande infaller var mindre givande... Men det är väl bara till att bryta ihop och gå vidare.

Något som jag finner fascinernade är att jag har lyckats slå av två naglar under helgen. En ledig helg! Fyyyyy...

En dusch kanske så man slutar lukta sunk.
Jaaa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0