Bittersweet

Kan man bli avtrubbad från negativa saker? Alltså, att man fått så otroligt mycket skit genom livet att man till slut inte reagerar längre... Jag kommer inte få vara ledig i sommar. Ändå är jag inte sur, på nått sjukt vänster. Igår var jag måttligt irriterad, men just nu... Lugn som en filbunke. Om inte vi jobbar ett visst antal veckor så behöver vi inte jobba alls under dessa veckor. Jag tänker inte dra allt här. Men... Jag orkar faktiskt inte bry mig. Det enda jag är orolig för är hur min rygg skall reagera. Men med lite tur kommer det bli en smärtfri sommar. Jag tvivlar starkt, faktiskt. Det är ett under att min kropp fortfarande lever (nej reflektera inte över hur det lät).
Jag ringde mor innan och sa "Hej, du.. Jag kommer bli sjukskriven i sommar med lite otur, så du vet om det!" Jag kan min kropp... Men med lite tur så slipper jag, som sagt. Bland annat för att psyket mår mycket bättre och för att cheferna skall göra allt dom kan för att vi inte ska få så mycket att göra.

Till helgen måste jag varva ner lite. Inga stora mängder alkohol och inga skandaler och inga tokigheter. Min kropp behöver vila. Inte för att de inre organen verkar påverkas nått nämnvärt, men för att jag är totalt blåslagen.
Blåmärkena från helgen innan var så gott som borta. Så kom en helg.. Och en full Josefine.. och ja.. då går det som det går. Jag kan verkligen inte sitta still när jag dricker, och jag förstår inte vart all min energi kommer ifrån. Men i söndags räknade jag onormala fläckar på min kropp... 18st blåmärken. Smärtor i armar, i en led i vänsterarmen så långfingret strulade, högerbenet smärtade vid varje steg och nacken ska vi inte prata om. Varje helg anser jag som lugn, men hur fasen kan man se ut som ett smärre slagfält då?
Jag tycker inte att snöänglar i rondeller, brottningsmatcher, snöfighter och vrålande är så farligt. Men jag är väl skadad sen barnsben med vad som anser som stabilt och ostabilt.
Men är man hämningslös så kanske det inte finns nått som ansers som ostabilt och vilt?

I veckan får jag nya tapeter, sen får jag borra sönder väggarna och plocka upp mina saker som stått nerpackade i nästan ett år. Woho!

Ett urval av bilder från helgen.
Mina vänner är bra vänner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0