Djupt störd

Jag är ett jäkla smartass egentligen. Igår på dagen var jag rätt seg, sen ringde Ida och ville att jag skulle komma ner och dricka kaffe. Något jag inte hade någon större lust med, men jag hasade mig ner för trapporna iaf. Antagligen så märkte hon att läget inte var stabilt och pushade lite småförsiktigt fram vad det var som störde. Och då kom det floder av galla och irritation. Sen kändes dagen mycket bättre.
Babblade på som sjutton om allt och alla. Rykten som sprids osv. Vardagen i sig och ja.. Allt. Så frågade hon om jag skulle skicka nått alla hjärtans dag-grejs till min bror och då kom det ännu mera galla! Det där med kärlek är inte min grej. Hon menade på att man kan ju visa uppskattning till vänner och familj iaf. Men nej! Sen konstaterade jag att jag är den oromantiska människa som går i ett par skor. Ja, det blev som sagt en hel del galla.

Gick upp till mig efter en stund, käkade och duschade. Sen trillade en Arne in. Sen trillade vi ner till Ida där hon och Kjell satt och drygade sig. Sen började den galna taxen slicka frenetiskt på Arnes händer för att sedan sitta och småflörta med honom. Puckohund. Sen fick Kjell dampryck och ville ut med chevan, så han och Arne traskade ner till garaget och började fippla med den, i släptåg kom jag och Ida och vi roade oss med att pimpa snön på bilen. Kom iväg rätt sent. Jag hade inte lovat mig själv att vara nykter, jag hade mest tänkt vara nykter eftersom jag inte hade varken pengar eller alkohol, men jag fick 2öl. Så jag var nästan nykter, men kom hem vid 4 i morse. Satte mig vid datorn och tjötade med Linn bland annat. La mig vid kl 6. Vaknade av att mobilen ringde vid halv åtta kanske. Ida behövde hjälp med att försöka tvätta för hon skulle iväg och katten hade vart dum. Så ringde hon igen en halvtimme senare och sa att man kan inte tvätta på söndagar men ville ändå att jag skulle försöka, sagt och gjort det funkade inte. Runt 10 när jag återigen sov som skönast ringde det på dörren.. Släpade mig upp och där stod en överenergisk Kjell likt en 5åring och sa att jag skulle hjälpa till att tvätta Chevan och ta lite kort på den till en som ev ska ta den.

Fick väl 3-4timmars sömn så nu på eftermiddagen gick jag i däck. Underbart! Sov 2½ timme.
Lagom korkat att vara ute så sent när man första gången på en vecka känner lite energi. Men jag var mest irriterad och sur och gör jag inget då så vet jag hur tokig jag blir. Så det gick la jämt ut...

Sen hade en annan granne fått blomsterbud och när jag skrev en, i mina ögon, lite romantisk historia som förvisso hänvisade till Zorro fick jag kommentaren att jag är djupt störd. Av någon sjuk anledning gillade jag det och lär nog inte släppa det än på ett tag. Därav rubriken

Kommentarer
Postat av: Ela

Ja... du är djupt störd.. i vissa lägen. Men vi tycker om dig ändå.. Jadå, vi tycker om dig ändå... eller nåt ;)

2010-02-15 @ 19:55:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0