Tisdag

Ungefär en vecka sedan jag skrev sist. Och oj vad ni måste saknat mig! Woho!
Julhelgen gick förbi fort och smärtfritt. Julafton bar det av i smärre snöblåst, till bussen för att åka till mamma för att fira hennes födelsedag. Och jag blev så glad när allt blev så fint på en. Sminket landade bra och fransarna klabbade inte, håret var finfint och det var bara... fint. När jag kommer fram till bussen, vilket tog 25min att gå till lite otippat, så var jag helt svart i nyllet... KUL! Så när jag kom till mor såg jag ut som skräp. Men men.. Väl där var det hålligång med maten - potatisgratäng och kött/kyckling. Skitgott! Mor fick paket och ja.. jag är fyndig! Hon visste vad hon skulle få eftersom jag ringt och bett henne säga rakt ut vad som passar - ett presentkort, på kappahl! Men så gick jag förbi lagerhause och såg en låda där det stod "Här får du en grej du inte trodde att du skulle få" eller vad det nu stod. 10p till mig!
Runt kl 17 kom my man och plockade upp mig och vi for hem till honom och bytte julklappar. Han fick ed hardy parfym och deo av mig, och han gav mig en stor låda inslagen i reklampapper och jag var beredd på någon fetinggrej... Öppnar lådan och i där har han rivit hur mycket reklam som helst! Så någonstans där i skulle det ligga två paket. Jag hittade ett, som var något partyset med muffinsformar och kakbricka i papp med piratmotiv. Fränt som tusan. Och så skulle jag ha tag i det andra... hittade inte. Han letade men sket i det sen. Efter en stund pep han iväg och kom tillbaka och skrattade gott åt mig som inte hittade nått paket. Så rätt som det är kastar han ett kuvert på mig och skrattar åt mig ännu mer. Då hade han inte ens lagt i andra paketet. Väl där i låg en lapp och 800 riksdaler. Så dom ska jag unna mig något fint för.
Runt 20,30 var vi båda smått rastlösa och drog iväg en sväng. Hamnade hemma hos hans far där vi fick gröt och runt kl 22 åkte vi hemåt igen. Så var den dagen förbi.

Juldagen blev det sovmorgon. Hakade på my man till garaget och hjälpte honom lite innan Linn kom och hämtade upp mig. Vi handlade fika och sen till Habo och tjötade skit i närmare 3-4timmar. Hon åkte framåt fem eller så.
I samma veva kom my man hem. Slöröva lite i soffan, sen laga mat, slöa lite till.. Bli rastlös.. Sen åkte vi till garaget igen och satte ihop allt igen. Åkte hemåt vid 22.

Annandagen blev avfärd till mor igen för julbord. My man skulle till sin mormor på julfirande. Så vi har inte firat jul ihop. Men det är ju ingenting man måste göra precis. Klaffar det inte så klaffar det inte. Han plockade upp mig  på vägen hem och vi var la hemma till kl 18 eller nått. På kvällen blev det väst göte med alla gamla kändisar plus mamma och Knutte. Jag hade trevligt trots smärre misär som jag väljer att inte gå in på. Men för er som vet vad som hände - allt är lugnt.

En ny måndag - vilket var igår. My man låg däckad precis hela dagen... Jag åkte hemåt vid 15 ungefär för att möta upp Emelie i stan för julmys. Emma var tydligen sjuk så hon kom inte. Men jag och Emelie tog en tripp till Ica, köpt så jäkla mycket svull och käkade som om vi var bottenlösa. Tills vi låg utfläkta i soffan och kved i magsmärtor och var ynkliga. När den värsta biten var över gick vi på't igen!
Vi bytte julklappar. Fick en portmonäliknande sminkvästa och innan Emelie sa att det var en sminkväska trodde jag att det var en pengapung och undrade vad i h-vete ska jag med den till och hur tänkte hon där?! Men... Det var en sminkväska! Vilket jag inte insett kan vara väldigt bra att ha! Så nu slipper mitt smink ligga överallt i väskan och drälla runt så man knappt hittar det. Kanon! Så nu har jag en tantnessecär och en plyschsminkväska, typ. Lövly!

Idag ska jag bort till Tant Linda och hjälpa henne med något kort, sen skulle hon köra mig till stan för hon är en sån snäll kvinna. Ska möta upp my man i stan och kolla läget lite. Vad som ser resten av veckan vet jag inte. Har ingenting planerat alls. Ska börja jobba på lördag, det är det enda jag vet.

Så, en tråkig veckosumering!
Slit den med hälsa.

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Låter som en jättemysig julhelg in my opinion! Jag och Mike kom hem på juldagen och var bjudna på fest. Inte smartaste draget kanske, söp nästan ihjäl oss och låg däckade hela annandagen! Men men, Mikey jobbade ju måndag 07:00 så det var nog lika bra att vi inte åkte till wästgöte! :/ Hoppas det var roligt iallafall!

2010-12-30 @ 08:20:28
URL: http://highschoolhellcat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0