Vuxenpoäng Alabama!

Igår skramlade jag ihop en säck med vuxenpoäng. Men jag tror att dom åkte åt skogen nu på morgonen när jag sitter och fnissar till barnprogrammet. Men när en giraff styrs av en apa, och gör så giraffen gör The Moonwalk, då är det roligt! I love animerat!
Anledning till att jag fick vuxenpoäng igår var för att jag lyssnade på min kropp. Andra gången det händer, någonsin! Jag stannade hemma! Det var bestämt med tidigt krökande, röjande på stan, sen kåk. Men på jobbet mådde jag skitdåligt.. Nej jag var inte bakfull från fredagen.. Det var nått som inte stämde. Jag var illamående och minsta lilla äckligt och jag hade spytt. Så Tina var vänlig och tog hand om bajsblöjor och en toalett som var nerbajsad. Plus att magen fick för sig att krampa sig osv. Orkade knappt gå och på bussen hem hade jag kunnat somna. Från stan till Hovslätt satt jag som paralyserad och bara tittade, rykte till på huvudet och "åh, snart hemma ju". Bra skit när man är så trött.. Kom hem, satte mig i soffan, kollade datorn lite snabbt sen gick jag i däck och sov i ca 3 timmar. När jag bestämde mig för att sätta mig upp så kändes det fortfarande inte okej, så jag tog febern och hör och häpna! Jag hade feber... Så det var som bäddat för en kväll i soffan. Kollade även på den där som folk snackar om, Flickan som lekte med elden, den var uppdelad i två delar, så såg första igår... Herreminje. Vad är det som är så bra med det där? Den var ju skitdålig...

Ny dag, nya tag. Sitter och häver i mig en brutal energidryck. Monster Khaos som innehåller L-Karnitin, Taurin, Ginseng, B-vitaminer och så klart min älskade koffein. Sen om det stämmer att det finns i är ju en annan femma. Men den var bannemej inte god!
Blabla. Ska ta bussen in till stan sen bär det av upp till mässan med Mr K. Se om man ser några kändisar och med lite tur några i montern som jag skulle vart med i.

Jag undra hur folk tänker när dom står mellan en massa lägenhetshus och smäller raketer. Igår exploderade dom i höjd med min balkong så jag var beredd på att få upp några på balkongen, för det var nära... Jäkla nötter!
Men man ska la inte förvänta sig allt för mycket av slätten...

I fredags när jag gick från jobbet blev jag kidnappad. Men fick åka lite Buick iaf.

Nu, ändra bullar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0