Pain in my mun!

Gah! Jäkla visdomstand till att göra ont i hela käken. Sug min rööööv! Den har bestämt sig för att vara ett rövhål hela veckan. Den brukar alltid lugna ner sig efter ett par dagar men nu stramar det ner i halsen och i tungan. Wtf?!

Ja just det, nu kommer något som säkert lär få mor att le lite. Jag har som många gånger nämnt tidigare en väldigt bra granne, kära Ela. Hon var inne i min lägenhet innan jag diskat och suckade mest, men konstaterade att det luktade inte så farligt ändå. Så hon gick runt, tittade, suckade lite till och sa "En dag, snart, ska jag hjälpa dig att få iordning här. Du ska få lite blommor av mig också så det blir lite hemtrevligt..." Jag har alltid velat få ihop det här så jag kan få ett fint och elegant hem. Men jag är inte så huslig av mig och jag har inte råd att införskaffa heminredning, sen är jag bara allmänt kass på det också. Varav hennes kommentar på det hela var "Det löser sig".
Det skulle vara nice att ha lite koll på kartongerna som står och väntar i garderoben, få ihop lamporna i fönstret i vardagsrummet och kort och gott; Få det städat!
Och sen ska man försöka hålla det så... Men jag insåg att jag städar lite om jag är hemma för mycket, under en dag, för då blir jag trampig och rastlös, och då brukar jag städa.
Så i onsdags slutade jag 12, åkte hem och däckade, sen började jag diska. Så efter en månad diskade jag... Det var rätt äckligt.. Plockade undan lite i hallen osv..

Om jag nu umgås så mycket med någon som pysslar om sitt hem, sin balkong, fixar och donar.. Varför smittar inte det beteendet av sig, utan bara alla konstiga grisfasoner runtomkring...

Nu gav tvn mig en pik. Jag måste rensa ur min garderob... Tråkigt!

Bläääää!

Från Tabergsmilen

Kommentarer
Postat av: tina

go huslig hemmafru!!

2010-04-23 @ 17:11:20
Postat av: Linn

Vi kan bilda klubb, min visdomstand börjar också jävlas!

2010-04-23 @ 21:05:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0