Fredag

Jag tror inte det kommer bli så mycket till fredagsmys. Beror på hur man ser det iofs.
Ringde bror igår, som inte ville prata med mig då han satt och glodde på film med Arne. Men jag var faktiskt smått hysterisk över att ha 3 lediga helger, med start i eftermiddag, och inte ha nått planerat. Alls!
Ja, jag är fortfarande lite hysterisk. Men så sa han att vi kunde höras idag och se vad som sker. Så jag ska faktiskt till bolaget och köpa öl för en gångs skull. Har fått ett cravings efter new castle. Inte druckigt det på skitlänge. Och har heller inte suttit och druckigt öl en hel kväll. Och det är ju passande om man inte har lust att bli askalas.
Nu kommer svamlet igen.

Jag kände igår hur otroligt kass min kropp blivit de senaste åren. Igår var första dagen sen i somras som vi fick jobba 8-17 och 20rum. Det högg som satan i ryggen på kvällen. När jag och M satt och käkade högg det återigen och jag satt och kände på ryggen. Något stämde inte... Så jag bad henne känna, och hon sa att det var som en liten bula på högersidan om ryggraden. Den sidan som gör så äckligt ont.
Ska man bli orolig nu?
Jag var så otroligt glad i förrgår när det slog mig att jag Inte har ont nånstans. Varken i muskelfästet på framsidan av låret, inte i svanken, inte i ryggen, inte i den överansträngda musklen, ingenting. Så händer det här! För att jag råkade jobba 2-3timmar mer än vanligt.

Igår fick jag en kommentar av fröken Emma, som på nått sätt... jag vet inte.
Jag fick mest panik över att en hjärna faktiskt kan snurra sådär hysteriskt som den faktiskt gör.
Varför ska hjärnan alltid bli fucked up när jag ska flytta för!?
Jag har ändå en plan... Köket först. Det är dubbelt av allt, då kan jag likaväl ta bort mitt nu så är det ur världen. Mamma, kan du tänka åt mig, igen?

~suck~

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hejdu! Det vore väl trevligt om han flyttade i januari då :) Själb hoppas jag hitta en till stjärna i vår? var du sugen på kattunge sen eller?

2009-11-27 @ 07:28:12
URL: http://www.blackantz.se
Postat av: Mor

Hmm... satt just o läste tillbaka på dina inlägg o tänkte "Du är precis som jag i hjärnan" fucktup..Men ska försöka hjälpa så gott jag kan lilla hjärtat

2009-11-27 @ 09:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0