Söndag

Återigen har en söndag snart passerat stilla förbi.
Helgen har vart kanon och det var sjukt skönt att vara ledig. Tyvärr gick det lite väl fort och jag skulle inte ha nått emot att vara ledig lite till.
Man kände redan i fredags hur det började spritta i kroppen inför helgens hyss.

Hyssen bestod mest av öl, faktiskt.
I lördags åkte jag tidigt in till stan, till mor och knutte närmare bestämt och bjöds på frukost. Sen for vi upp till Stallqvarn och kollade läget där. Och sedan vidare ut till skogen till syster, för mor och knutte skulle plocka in lite grejer i husvagnen och jag erbjöd mig att följa med som en extra hand åt mor så hon i princip bara behövde sitta och tänka. Vi kom fram till att planeringen inför kommande vecka är riktigt dålig och det känns lite stressigt, men samtidigt är jag rätt lugn.
Jag skall stå för en middag och mor och knutte för 2-3middagar, jag minns inte riktigt.
Sen följde jag med dom hem och vi bakade annanaspaj och rabarberpaj inför morsdag. Fick skjuts hem runt 15 kanske.
Då var det bara att jaga folk. Ett gäng timmar senare gick jag över till grannen, vi skulle åkt ner till stan och möta Toffe för att sedan åka till Martina, men bussarna gick så sällan och Toffes tåg var inne rätt sent, så det blev att vi alla möttes upp på stationen, gick över till andra sidan och satte oss på gräset bredvid vättern och drack öl, och Martina med en fet vinflaska. Sen kom en kompis till Andreas med fruntimmer, och det visade sig vara Malin och henne har jag inte sett på jagvetintehurlänge (begravningen räknas knappast), och det visar väl bara hur litet jönköping är.
Vi gick senare in mot stan och slogs med folk. Martina åkte hem, Malin försvann och vi andra gick till Bishop och tog en öl, sen gick vi ner till Juneporten, varför vet jag inte, sen tillbaka in i stan till Piren och där var det tjockt med folk, men inga man kände nått nämnvärt. Erki och Johannes tittade förbi en sväng, men dom var mest... jättefulla och försvann lite hastigt och lustigt. Åkte hem runt halv två och sängen var extremt lockande.

Söndagen spenderades mest åt att vila och sova så att tröttheten inte skulle smälla till lite överraskande under mors dag firandet. Det blev pajer och glass och mer paj och kesella och annat gott. En galen brorsdotter som såg dubbelt och massa paket till mamma som hon blev jätteglad över. Kom hem för sisådär 40min och magen knorrar trots all paj.


       



Måndagen kommer spenderas åt att jobba, sedan informera Erki om katten, då hon ska vara kattvakt till veckan. Och så laga maten till srf och packa. Och jobba ännu mer. Ojojoj...

Kommentarer
Postat av: Erika

Ja du ser ju ! Han hette ju Sebastian ! :D

2009-06-02 @ 08:46:20
URL: http://eriikanu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0