Va är det här för skit?!

Igår snöade det, yttepyttelite. Senare på kvällen så vräkte det ner och det la sig på backen också..
Totalt värdelöst!
Och nu är det så gott som vitt ute...
Jag blir så less.. Det var ju så otroligt fint väder i lördags. Strålande sol, 10plus i solen och varmt och bra.
Och så kommer det här.. Jävla snö!
Jag hatar snö!
Aaaah!!!!

Idag ska jag iaf rädda mitt hem. Städa och greja.
Funderar på att baka nått också.
Alex kommer hit snart!
Woho! Vilket innebär att jag inte kommer hinna städa nått nämnvärt innan fredagen för jag jobbar, så bäst att passa på idag.

Appropå nått helt annat. Igår glodde jag på Greys Anatomy och det var i vanlig ordning donation av organ.. Folk blir så upprörda när läkarna föreslår något sådant. Vet inte om det bara är för att det är en serie och det skall vara massa drama, eller om det faktiskt är så. Jag förstår inte riktigt det där konceptet..
När du dör, bryr du dig om du inte får ta med ditt hjära, en lunga mindre eller lite hud bortfläkt?
Man är ju tvärdöd. Totalt väck. Då gör det väl inte så värst mycket om läkarna får skära lite och plocka bort nödvändiga organ?

För över ett år sedan skrev jag på för donationskort. Man kunde välja att antingen bara donera organ, eller även donera vävnader för forskning. Jag valde rubbet!
Som sagt, man har ju ingen nytta för det ändå... Och kan man hjälpa till på nått vis, så gör jag det. Speciellt om jag inte kommer märka av det.
Det är lite brutalt ändå.. Så vida man inte dör direkt, kommer dom hålla en vid liv för att organen inte ska ge sig. Så min död lär ske på ett sjukhus med största sannolikhet.
Att skriva på donationskort är något som jag tycker att alla skall göra. Men då får man verkligen hoppas på att organen går till en livsglad person och inte en gammal alkis som bara kommer supa sönder allt igen.

Wow, ett tänkvärt inlägg.

Höhö.

Kommentarer
Postat av: Lavali

Skrivit på sådant jag också för massa år sen. En kompis har ju ett donerat hjärta, de fick mig att vilja donera till andra, men som du sa, bara de inte hamnar hos nån alkis

2009-03-23 @ 09:41:43
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Karin

Det är väl mest de efterlevande som bryr sig (vilket jag tycker att de inte borde, det är inte deras kropp). Har för övrigt för mig att de inte ger organ till vem som helst, eftersom de är rätt värdefulla.

2009-03-23 @ 11:42:46
Postat av: Emelie

Skrev med på ett sånt för några år sen. Flå mig, stek mig, gör vad fan ni vill. Jag är ju ändå död.

2009-03-23 @ 18:52:04
URL: http://transylvania.blogg.se/
Postat av: Erika W

Jo, men nu kan det ju vara en annan sak om det ligger en person som är hjärndöd och familjen inte har kommit sig för att "ta död" på personen och någon läkare kommer och tjatar liksom, det skulle inte jag som familjemedlem uppskatta iaf, man måste välja saker i sin egen takt. Men jag skulle lätt ge rubbet som du säger. :) Men det är nog alltid svårast för familjen :/

2009-03-23 @ 23:13:26
URL: http://eriikanu.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Mwah jag är också uppskriven som donator! Jag vill donera allt jag kan, utom ögonen, knäpp som man är! Ta min tatuerade hud och ge till någon skinflådd stackare. Lek med mitt hjärta. Stampa på mina tår. Whatever! I just wanna help!



SNART SES VI! Bara idag, imorgon och torsdag kvar ;)

2009-03-24 @ 09:04:29
URL: http://highschoolhellcat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0