Vojne vojne

Ojojoj!
Vilken heldag!
Men roligt och bra har det varit. Och jag vågar inte kolla på banken för att se hur mycket pengar jag har bränt. Men det behövdes. Eller ja, det var kul iaf!
Började dagen med att möta Erki och Tina vid bussen runt 8,45 i morse. Vandrade i samlad trupp mot ungdomsmottagningen för att fixa knark. Sen käkade vi frukost på waynes coffee, men det var bannemej en besvikelse..
Sen var det dags att kapa ögonbrynen, dom var rätt buskiga, så det var en befrielse. Sen stack vi till apoteket och shoppade loss, haha. Det snöade stora feta grejer så det kändes som om någon klatschade tomater i skallen på en. Vi gick in i några få affärer för att sedan runt 11,30 vinka av TIna och springa bort till jobbet och låna toaletten och så klart vara lite social.  Men det uppskattades väl inte av alla, men sen när började man bry sig om en sådan sak? Fann det roligt att en från kontoret gillade min hårfärg, eftersom jag själv inte är helt nöjd och tycker att det ser förjävligt ut, är det alltid kul att höra positiva saker.

Vi gick därifrån rätt snart och började shoppingen! Vi var nog inne i alla klädaffärer och skoaffärer som fanns. Erki hittade ett par söta skor, rea dessutom, och ett skitfint linne/top, en present och vin och nått mer? Jag minns inte, haha.
När vi nästan var klara på stan så hade jag inte köpt nått, mer än det från apoteket. Kändes inte så bra. Och klänningen jag hade spanat in kunde jag inte ha. Så vi drog på stort och åkte upp till A6. För där finns Bik Bok, underbart.
Och ja, jag hittade en långärmad tröja, som var rätt kort och klippt i halsen. Och den vart inte svart!
Hittade en present jag med, massa silverarmband, ett svart linne, bra med back-up.. Hmm.. Och ja, ett par skor.. Jag kunde inte låta bli. Men dom var söta och prickiga och låg klack och sköna. Och billiga!

Jag köpte även en flaska vin, det som Linn tipsade om. Jag har bestämt mig för att bli vuxen och lära mig dricka vin. Återstår att se hur bra det går. Men det blir nog vinkväll på lördag. Synd bara att jag och Erki jobbar, men vi kom överrens om att speeda på som sjutton så vi kommer därifrån tidigt.

Efter att ha härjat omkring i affärer till typ fyra, gick vi till Tina och hjälpte henne att flyttstäda. Ordnat kaos, kan man säga.
Men vi fick en del gjort ändå.

Förövrigt, så saknar jag Jack sjukt mycket...

Kommentarer
Postat av: tina

MASSA tack för hjälpen!! ((: Guld värt. Jag var därifrån vid kvart i elva. haha. men äntligen färdig iaf. (: jag tycker med din hårfärg är fin. (:

2009-02-27 @ 17:53:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0