Mmm kaffe

Idag tänkte jag ligga i sängen till all evighet.. Men det sket sig. 7,40 var det någon som fann det givande att sätta igång och borra.. Och jag hade världens huvudvärk. Den började redan igår eftermiddag, men jag trodde att jag bara behövde äta nått, men icke, Den höll i.. Men jag fann ingen idé att ligga i sängen och lyssna på en borr hela morgonen så jag gick upp och knarkade. Runt halv nio ungefär ringde det på dörrn och där stod mor och bror, som vart och handlat på Willys, och hade med sig frukost och kattmat.
Det spårade väl ur som det brukar göra.
Fick låna mors skor till på lördag, så ska testa dom imon till jobbet och se hur det går. Och vi gjorde en liten deal av nått slag med de nya skorna. Bra att ha en mor med samma storlek på skor och kläder, hähä.
För någon vecka sedan hade jag gått och tänkt att det vore gott med våfflor. Så precis innan mor och bror skulle dra drog hon upp våfflor och jag tänkte "ne.. jag nämnde väl aldrig det för henne?" Så hon hade gått och tänkt på våfflor själv, och sedan tagit upp det med hennes gubbe, och bror hade också tänkt på våfflor.. Underlig konspiration, minsann.
Så dom skulle åka upp och dumpa grejer hos the other bror och kolla med honom om han var intresserad av våfflor, och i sånna fall nästa vecka, på lördagen.
Vore kanon, för då är Alexandra här, vilket innebär att jag till 100% är ledig, mohahaha!

Sen tror jag att mitt huvud bara behövde lite kaffe, för nu känns det bara allmänt mosigt.
Hade jag vart piggare hade jag nog försökt väcka liv i E och kollat om hon behövde hjälp med städningen, om vi hamnar där på lördagen. För att underlätta hennes stackars händer, och ta hand om allt blött.
Men sorry, jag orkar inte. Haha.
Kanske är nog med goda gärningar för ett tag framöver?

Lär nog återkomma med något mer oviktigt framöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0