Kladdigt värre

Trodde att det skulle gå långsamt fram men icke!
Jag tänkte då på mina stackars öron.
I fredags drog jag ut spiralen för att tvätta och dona. Efter det var det så klart ömt. Det blödde lite och varade som fan. Klon vågar jag inte riktigt rubba då det örat är sjukt ömt, så det tvättade jag bara runt om, och var gång jag snurrade på klon kom det var, i liter kändes det som.
I ett av det nya hålen satte jag den långa staven, men det blev nog för påfrestande för örat, blir ju rätt tungt och så, så den fick åka ur efter två dygn och blodet flödade. Mumma.
Iaf, spiralen jag körde in var på 3mm. Alltså åkte inte hela en in på en gång så den satt lite halvtaskigt sådär. Men efter att jag tvättatrent och plockat bort allt torkat var och blod var det som om örat öppnade upp sig och spiralen for rakt igenom. Hålet var för stort och spiralen vägrade sitta kvar... Alltså gick mitt hål från 1,6mm till 3mm på TRE DAGAR!
What to do, what to do.. Jo, jag fick då köra igenom spiralen på 4mm, halvvägs, för att ha nått som sitter kvar.
Klon får sitta där den sitter ett tag till iaf. Dock känns det som att knoppen längst ut som ska förhindra klon att åka igenom örat, är på väg att just åka igenom örat..
Var och rengjorde sprialhålet och det ser sjukt äckligt ut. Som ett titthål fullt med var. Man ser ju så klart inte igenom örat. Man möts av en vägg av var som sitter där och kladdar.
Örat hänger lite också tror jag minsann. Men det är svullet som sjutton. Dom gör det inte ont.. Känns när jag stöter i det, och ömmar till ibland, men that's it. Gött.

Hade på Gossip Girl i bakgrunden och jag tror minsann att dom spelade alla låtar från Kings Of Leon's senaste skiva. Inget mig emot. Men dålig fantasi?
"Oh vi kör hela den här skivan så är jobbet avklarat fort!"

Linn tipsade om ett vin så imon skall jag ha konferans med E, haha.

Kommentarer
Postat av: tiny

det vinet kanske jag med ska prova då, jag är inte heller någon vindrickare, men vill lära mig. q: är det du o erki, eller någon annan E? (:



För övrigt blev jag lite smått illamående av ditt inlägg. haha. Var och blod är något jag HATAR. q: Men vill man vara fin får man lida pin, eller hur?



(:

2009-02-22 @ 21:20:38
URL: http://tinys.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Du måste vara snäll mot dina stackars öron! Jag gick fort fram ändå, två månader så var jag uppe i 10 mm men det är väl kanske inte att rekommendera. Mina öron blödde dock ingenting under töjningen. Jag körde ungefär en storlek var 14'e dag, gick från 1,6 till 2,4 .. inte direkt till tre! Tokfia!



RE: Jag menade såklart tvättid mellan 16-19, annars hade det varit lite väl sunkigt!

2009-02-22 @ 22:08:20
URL: http://highschoolhellcat.blogg.se/
Postat av: Lavali

Inte illa pinkat ju, tänk vad mycket lidande du slapp däremellan genom det hoppet :D

2009-02-23 @ 14:21:42
URL: http://vardagsblond.blogg.se/
Postat av: Helena

Om det börjar blöda eller att det kommer var så töjer du för fort. Låt varje etapp sitta i ett par dagar och töj inte på längre om det gör ont. det får aldrig göra ont. Sätt o-ringar på både fram och baksida av töjsmycet så att den inte töjer sig själv när du t.ex sover och ligger med örat emot kudden. Om det spricker och du sen får ärrvävnad så kommer det bara att vara svårare att töja upp, så låt det ta tid och var försiktig istället. Det är mitt tips! =)



Och om det spricker ändå så sätt i ett mindre smycker och låt det läka HELT i nån vecka eller två innan du fortsätter töja.

2009-02-24 @ 13:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0