Lördag

Och jag känner mig mer död än levande. Jag vill göra nått, utnyttja solen på bästa möjliga sätt, men jag är för trött för att engagera mig.

Rätt underligt hur saker och ting kan vända, totalt.
Men så är livet en rätt underlig grej, också.
Tänk om man hade kunnat göra saker och ting annorlunda, så hade man sluppit vara så fucked up i skallen som man är.

Igår var en trevlig kväll.
Toffe undrade vad kvällen skulle erbjuda, och så klart menade han Öl. Så jag och Martina åkte ner till stationen och mötte upp honom. Gick till Bongo och drack öl för att senare gå bort till Bishop och utnyttja personalrabatten och dricka billig öl i billigt sällskap. Höhö. Riktigt så var det inte. Men vi mötte upp Linda och Thomas. Och senare kom Erki och Johannes och Erkis bror. Så vi satt och trängdes vid ett litet bord och pratade skit om sommarfittorna.

Idag var det tänkt att jag skulle åkt ut till bror som hade nått galej i skogen. Men jag orkar inte. Totalt rastlös men jag orkar inte göra nått. Jag borde duscha men jag orkar inte. Så, orka åka ända ut till Månsarp. Tar ju evigheter. Och så måste man passa bussar hem och.. Ja, allt blev genast skitjobbigt.

Emelie frågade om jag ville följa med henne ut men.. Jag orkar inte. Och alkohol lockar inte så värst mycket idag. Bäverfamiljen har lämnat stora spår i käften idag.

Har god lust att lägga mig ner och dö(läs; Sova) men det får vänta några timmar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0