Hjärnsläpp

Många gånger under dagen så funderar jag. Tro't eller ej, men jag kan faktiskt fundera.
Fundera är väl iofs det enda jag gör om dagarna i stort sett.
Och många gånger hittar jag ett ämne att fundera på. Men som så många mer gånger så tappar jag detta eminenta ämne och kan inte formulera mig när jag väl sitter här och ska skriva värsta feta inlägget.

Just nu kan jag bara komma ihåg små taggar, tex något om mödrar, nyfikenhet, idioter, mer idioter, musik, något dom sagt på radio osv. Men nu, fast jag har själva ämnet så kommer det inget. Inte ett enda skit kryper ut i hjärnan och tänder den där lilla Aha-lampan och springer ner till fingrarna så dom skuttar runt på tangenterna.

Ja, jag saknar att kunna skriva... Jag kan, men jag får sällan till det nu för tiden.
Så, egentligen så saknar jag väl dom där effektiva textkommunikationslektionerna från gymnasiet när vi fick spela på msn och mobbas.

Ibland är vardagen inte det roligaste att skriva om. "idag käkade jag rostat bröd till frukost, jag höll på att trilla i backen pga ett löv". Eller så är det bara jag som intalar mig att det är tråkigt att läsa, just för att det är tråkigt att skriva, men jag finner det kul att läsa om folks vardag. Speciellt om mina små E's vardagar och hemska fyllekalas.

Nae jag borde ta och sova. Det är en lång dag imon...
Jobba, 16rum, hem, fixa och dona, tillbaka till stan, bli full, åka hem.
Vilket liv.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Yeeeah textlektionerna ägde! spela spel! =)

2008-10-25 @ 13:20:04
URL: http://transylvania.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0