Tondöva idioter, vakna!

Efter att ha skådat igenom ett intressant avsnitt av CSI så flippar jag över till Idol, möts av gospeltema. Det kan ju vara intressant. Men varför i herrans namn är den där lilla blonda flärpen Johan där?
Han kan ju för guds skull inte sjunga för fem ynka ören! Hör inte folk hur illa det låter? Är dom höga? Fulla? Eller, tondöva? När han öppnar käften så kommer ett gällt skrik följt av något äckligt hest specktakel...
Och tjejer står och skriker sig hesa över honom, varför? En tanig liten jävel som tycker sig vara rolig när han kliar sig i håret och sjunger som en stum människa. Kan inte någon säga åt honom att han sjunger något så djävulsk illa att han inte förtjänar att ens yttra en ton? Allvarligt.. Vad gör han där?
Och ja, man kan faktiskt bli såhär irriterad över ett nöjesprogam.. shit.
Den som i mina öron som sjunger bäst är den eminenta Robin, för han har någon speciell klang i rösten och den är lite soulaktig på nått viss. Dock borde han komma tvåa i hela tävlingen, för det är dom det går bäst för.
Men, eftersom dessa små äckliga fjortisar inte vet vad musik är, kommer toppsen Johan vinna i globen, gå in i målbrottet, ännu mer än nu, förstöra sin hela karriär och bli en usel "artist". Det vore nått!

Kommentarer
Postat av: Soph

Hmm ... han ryker nog ikväll ;)

2008-11-28 @ 22:22:06
URL: http://soph.se
Postat av: Ninna

Japp, det gjorde han äntligen! Å nästa vecka är det Alice tur! Kevin o Robin ska stå som finalister och tycker som du, Robin ska komma tvåa, men av den anledning att Kevin är bäst. Han kan ju sjunga precis allt o ödmjukare människa får man leta efter...å andra sidan är Robin sötare...hahaha.

2008-11-28 @ 23:09:13
URL: http://dragonfly08.wordpress.com
Postat av: Ninna

Där håller jag inte med dig! Tycker att Kevin sjunger med otrolig känsla. ...men smaken är ju olika...som tur e. :)

2008-11-30 @ 12:49:55
URL: http://dragonfly08.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0