Sommaren gör människan till alkoholist

Igår var en rätt bra dag ändå. Blev lite storstäd på rum osv, men det var rätt givande. Fick mörda lite spindlar medans Erki skuttade runt och hade krypningar i kroppen, hähä.
När vi slutade kom vi fram till att det kändes otroligt surt att gå hem och sätta sig när det är så otroligt fint väder ute.
Men så blev fallet. Gick hem och satte mig en stund i sängen och dog för att byta till mjukisbyxor. Tror jag satt där i 5min och jag fick ett sms. Otippat från Erki, som ville ut i solen och dricka öl. Så gick det med den nykterheten.
Hon kom hit och jag bjöd på tacos, sen satte vi oss på balkongen och pumpade 50tals musik och pimplade öl. Tyvärr låg inte solen på, men det var varmt och skönt.
Sen kom hennes kompis och var full och odräglig. Och strax efter for vi ner till Bishop.
Återigen fick jag en fin komplimang som fyllde kvällen rätt bra.
Vidare till Olearys och inga problem att komma in. Inte så mycket folk men en del kändisar ändå.
Jag vart rätt trött där mot slutet och slutade dricka runt tolv-halv ett ungefär just för att jag skulle upp tidigt dagen efter.
Men jag hade supertrevligt och kul ändå.

Var hemma strax efter halv tre skulle jag tro. Slockna direkt och sov som en gris. Fantastiskt skönt. Men sen ringde klockan vid halv nio. Idag var det fiskedag med DHL och jag såg det som ett tillfälle att knäppa lite kort och umgås med bröderna. Den ena var så klart upptagen med fisket, och den andre var osocial och drog in till stan knappt en timma efter att vi kommit. Fyskäms!
Blev lite bränd men inget överdrivet så det syns så speciellt mycket.
Höll på att somna i bilen på väg hem. Så jag gick och la mig så fort jag kom hem vid halv fem ungefär och sov till halv sju. Nu sitter jag och funderar på om jag ska orka umgås med nått folk, eftersom jag och bror snackat lite löst om att hitta på nått, eller om jag ska skita i det. Jag vill nog allt, men jag orkar inte riktigt än. Eller jag vet faktiskt inte.

Jag ska nog ringa honom och se om han lever.
Skeppohoj!

Kommentarer
Postat av: Sandie

oh tack ^^

2008-05-13 @ 23:11:01
URL: http://swedhik.blogg.se
Postat av: Emelie

men uppdatera dååå din tönt!

2008-05-14 @ 12:21:30
URL: http://transylvania.blogg.se
Postat av: Emelie

är upptagen på dagen fram till 3-4 ungefär! yeah man. lördageftermiddag/kväll eller? vi kan ju messa fredag eller lördagfm. hoppas det blir fint väder! vill ha uteservering nu!

2008-05-14 @ 19:09:07
URL: http://transylvania.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0