Fredag

Det känns absolut inte som fredag idag... Möjligen för att jag inte jobbat sen i onsdags och inte ska jobba förrän på söndag. Hur nästa vecka ser ut vet jag fortfarande inte, trots att jag frågat cheferna. Så kul när saker och ting går framåt.
Och på vädret pratar dom om "fortsatt mildväder".. Var då? Jag har närmare 3 minus hemma... eh?

Jag fick dock göra en deal med cheferna i sommar. Jag gick med på det endast får att få jobba måndag-fredag. Nackdel är att jag jobbar 15-19. Men sommaren är ung och dagarna långa. Man kan göra mycket efter kl 19 och man kan göra mycket innan kl 15! Och ledigt varje helg! Love it!

Och som många gånger förr. Här sitter man, äntligen, framför en dator och tänkt skriva av sig lite av all skit som dykt upp. Vad händer? Inte ett skit vill komma fram.

Hur som haver ska jag bort till Ela idag. Och min lägenhet ska bli ockuperad av hantverkare någongång mellan 10-15. Kanon! Ironin flödar.

Jag vet inte om folk missuppfattar mig som person, eller om det bara är kemin som felar. Men hur kommer det sig då att det iaf finns vissa som förstår och andra inte? Pannkaka vart det iaf. Och det var inte alls så det var tänkt.
En annan grej som jag försöker hållas vid är - om jag hör av mig för mycket om att umgås med någon och inte får detsamma tillbaka, utan att det blir som rutin att det är jag som "ser till" att det händer något. Brukar jag bryta det totalt, och se om motparten hör av sig om att hitta på något. Än har inget hänt. Sjukt...

I lördags så var det lite galej hos Martina. Jag gick till henne direkt efter jobbet och vi körde igång med allt som skulle göras. Runt 17 kom Tina. Och vad hon inte visste då, var att det väntade massa paket till henne, för att fira hennes födelsedag i efterskott. För att hon inte skulle ana något! Mohaha!
Hon blev glad och lite tårögd såg det ut som. Lövly!

Jag måste ta tag i min lägenhet!
Wääääh!
Sparka igång mig, någon (Tina!) !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0