Onsdag

5 timmars sömn. Jag är mer död än levande. Den här dagen kommer antingen gå åt helvete eller sluta i någon hemsk fnissattack. Jag hoppas på det sista, då den börjar med en morgondate med Tina på bussen. Det var längesen!

Och varför har jag bara sovit 5 timmar när jag skulle gå upp 4,45? Jag fastnade hos Linda lite väl länge. Var där kring halv åtta på kvällen. Vi drack te, käkade macka, pratade en massa Massa strunt, och rätt som det var så var klockan halv elva-elva. Men ack vad kul det var!

Jag vet inte vad, men jag är glad över att ju äldre man blir.. desto lättare har man för att se Vem som är ens riktiga vänner. Ålderdom ger vishet! In your face! Något som kanske säger sig självt. Men jag har alltid värnat om mina nära och kära hur illa dom har betett sig emot mig, men ju mer åren går desto mer får man överblick på sitt liv och kan ta avstånd om det behövs. Och det senaste dygnet har jag reflekterat över mitt liv och min vardag. Har en del att försöka få ordning på. Jag är less på att jobba en hel sommar igen. Jag är less på att vissa på min arbetsplats får precis som dom vill, medans en annan knappt sett röken av sin karl dom senaste 6 veckorna pga arbete. Tack och lov har jag fått gå Lokal på en hel del helger så jag kommit hem i vettig tid, annars hade det var hem - äta - sova. Jag har en helg jag gärna vill vara ledig i sommar, så jag skrev upp två datum då jag inte visste exakt. Chefen fick panik och frågade om det var båda helgerna. Jag sa nej, jag visste bara inte exakt datum. Jag hade inte bangat på att få vara ledig en vecka och ta en titt runtom i Sverige med my man. En riktig semester! Bara han och jag.
Går inte!

Reflektera över sitt liv is the shit många gånger.
Sen ska man bara komma på en lösning.
Och det är oftast svårare än man tror..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ta kontakt med facket? Ni borde ha rätt till någon ledighet.. även om du inte är medlem så kan du ringa och fråga. De svarar på frågor, men de hjälper dig inte "in action" så att säga om du inte är medlem. Men du kan ju höra dig för om dina rättigheter att få semester?

2011-02-11 @ 20:26:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0