Lördag

Just nu befinner jag mig i Bankeryd av alla jäkla ställen... Har jobbat, blivit upphämtad av my man, besökt hans favoritställe - Biltema, åkt till Bankeryd så han kan leka färdigt i garaget och jag placerade röven vid en av alla datorer på hans jobb. Jag har så sjukt roligt! ...inte. Jag är trött och är sugen på kaffe. Kaffet som finns i maskinen här smakar sur röv, rent ut sagt. Men jag får la se det positivt. Vi fick hamburgare på jobbet, hade äntligen en guldlista, och Tina gick på rum. Så vi hade en redig playdate hela dagen. Och bäst var vi! Smällde av de 8 sista rummen på en timma ungefär. Go oss!

Min lillfingernagel alias Knarkarnaglen börjar skruva på sig.

Och ang kommentaren från "Anonym" som skrev något om semsester och facket. Jag pratade med facket förra året, när jag var medlem, och dom kan inget göra för att jag inte är fast anställd. Och var inte så värst positiva till att ens svara på frågar - trots medlemsskap. Så därför gick jag ur facket och tänkte att dom kan köra upp något i röven. Inom den branschen jag arbetar finns det kryphål i varenda hörn som gör att cheferna kan komma förbi regler osv, för.. Det bara är så. Och när man väl är i branschen inser man lite grann att man måste göra så. Låter helt sjukt, men så är det! '

Men för att försöka vara lite mer positiva. Jag är ledig imon! Så det bästa hade ju varit att åka hem och däcka en timma så man inte somnar kl åtta ikväll. Den här veckan har verkligen varit skit, och den har haft sin chans i min röv minst 3ggr. Men som sagt, en ledig söndag är ju inte fy skam. Och nästa vecka blir det inringning så jag vet inte när jag jobbar nästa gång. Säkert hela veckan.. Med tanke på att en kollega blev hämtad med ambulans igår. Hoppas jag och Linda får guldstjärna nu. Tror inte det va!

Usch, idag är jag extra bitter!



Idag går en extra tanke tillägnad Tina.
Det blir skitbra ska du se!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0