Torsdag

Åka surfing på blankis strax efter kl 6 på morgonen i halvmörker är.. Sådär! Speciellt i strålkastarljuset av en bil som kommer åkandes mot en. Tjoho! Se om jag trillar imon, eftersom jag klarade mig idag.
Igår var en väldigt.. sjuk dag. Förnedrande om inte annat. Följde med my man till kommunhuset då han hade lite ärenden. Då hade dom inte skottat rampen upp till dörren, så han ringde in och bad dom fixa detta. Blev ett jävla liv pga den här snön... Men då frågade iaf receptionisten vart han var, ja utanför, så säger hon "Ja.. Jaja! Men där ser jag en assistent!" det kändes som ett slag i magen... Är det så folk ser på det hela? Assistent? Fyfan... Något som var ännu värre var att dom försökte lägga skulden på oss på något skumt sätt plus att dom skyllde ifrån sig på allt annat - än att bara be om ursäkt och säga "vi fixar detta". Dom erbjöd sig att vi kunde lyfta in gubben, men hur förnedrande är inte det, att behandla en människa som ett paket och bara lyfta runt sådär? Jag tror inte tanten blivit så lycklig om jag gått fram och lyft tag i henne och satt ner henne någon annanstans. Till råga på detta, så säger dom efter 5-10min velande, och skottningen var på gång, att det fanns en annan väg in, plus att dom hade lösa ramper.... 10p till Habo kommun - släng er i väggen!

Sen sist har saker och ting börjat ljusna och det känns bra. Tryggt och... bara bra. Mysigt på något vis.
Med lite våld och trixande blir det antagligen samboskap i vår. Woho!
Och en hälsning till bror: Du behöver inte hjälpa till. Du får närvara om du vill titta på.
Jag har lite svårt att.. vänja mig vid tanken. Men det ska bli så sjukt skönt att få en fast punkt i livet. Just nu har jag lite i Habo, lite i Norrahammar och lite i väsken. Kul med 3 hem. Och det är väl det som gör att jag fick ett sånt lugn direkt. Mer arbetsvillig gubbe, fast punkt i livet och en spännande framtid.

Just nu är jag helt ensam i skogen med stump. My man är på jobbet och tar igen massa arbete som blivit för mycket för att handskas med. Egentligen borde jag duscha men.. määh, orka.
Jag får lukta illa ett tag till.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Wohoo! Coolt! Grattis o lycka till får man ju säga! :)

2010-11-11 @ 18:57:09
Postat av: Tina

Woho! :) inget schlätten porrtant mer. Habo porrsambotant:)

2010-11-11 @ 19:22:09
Postat av: Johanna

Kul!!! Men mindre kul att bli sedd som en assistent :S

2010-11-11 @ 20:30:22
Postat av: Mor

Lovely!!

2010-11-11 @ 20:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0