Lördag

Idag känner jag för en soffdag. Bara sitta här och mysa i min flanellskjorta under gosefilten och glo på film. Får jag det? Nehedu! Jobb jobb jobb. Kul med bara en dags ledigt mellan 9 arbetsdagar. Woho! Men på onsdag går jag på min minisemester och att det skall bli skönt! Inte för att jag ska ta det lugnt, men ändå.
På torsdag ska jag först och främst sova ut sen ska jag träffa Emelie, äntligen!
Och sen på eftermiddagen skall flytten fortsätta. Körde några lass igår och tömde förrådet nästan helt och hållet. Men till helgen flyttar jag in på Birkedalsgatan helt och hållet. Var uppe och hälsade på Martina, som låg och sov kl 13, och kollade läget. Ordnat kaos minsann. På fredagen ska bror och en till hjälpa till att ta alla möbler. På lördag är det familjemiddag, som tydligen verkar bli av, men vi får la se det. Med andra ord kommer nästa vecka förhoppningsvis bli lugn!
Jag hoppas att den blir bättre än denna veckan iaf.

Och en hjälpande hand dök upp från relativt oväntat håll i torsdags. Tack M!
Hon är allt en pärla!

Var ute till Marie igår som hade inflyttningsfest/tjejfest. Det var påfrestande för öronen och det är sjukt hur spydiga folk kan bli under åren och förändras... Tragiskt om inte annat.
Jag skulle vart nykter, men pga den höga ljudnivån så var alkoholen min vän, och köket. Men överlag var det trevligt och det var kul att träffa söstra igen.

Och om 45min ska jag åka till jobbet...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Tilll vilken stadsdel är det du emigrerar/flyr? Haha du får inte sova ut för länge för klockan 19.30 måste jag bege mig till jobbat. Men om det är fint väder kanske en picknick skulle sitta feint?

2009-07-11 @ 18:33:12
URL: http://transylvania.blogg.se/
Postat av: Mor

Lilla stumpan, birkedalsgatan hoppas jag du ska till, för dit har vi kört grejerna. Kramiz

2009-07-11 @ 19:48:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0