IQ badboll

Vad är det killar tänker med när dom börjar en konversation gentemot en tjej och påpekar hennes yttre och drar parallelen att hon är si och så som person?


Jag förstår inte vad det är dom sitter och tror.. Att man ska bli så smickrad och rörd att man gör allt dom sedan ber om och fnissar glatt?


Ett antal gånger i veckan kommer det kommentarer från olika håll där någon påpekar att man skulle se bra ut..
Och hövlig som jag är så tackar jag. Men sen.. Då tror dom att dom vunnit något slags pris och tar sig friheten och påpekar det heeeela tiden.. Och det är så otroligt jobbigt.
Ett gott exempel är att någon, som så klart är otroligt trög, skriver "Hej, du var allt söt du" och så tackar man, så kommer det tillbaka "Så vad gör du om dagarna då förutom att vara söt och se allmänt mysig ut?" GAH! Jag hatar såntdär dravel!

Och sedan drar en ny parallalel att man skulle vara ytterst snäll och trevlig.. My ass säger jag.


Finns det ens tjejer som nappar på sånt tjaffs?

Aldrig någon som påpekat för dessa IQ-befriade gasmaskar att alla kanske inte sitter och "Nämen gud så söt jag är hela tiden, det är det enda jag gör om dagarna" utan kanske inte ser sig själv på det sättet?
Hej dåligt självförtroende, vilket är vanligt bland unga tjejer...


Vad hände med att bara föra en konversation?
Ett "Hej vad hittar du på då?" och sedan bara prata om allt mellan himmel och jord för att sedan kunna skita i personen...


Jag får inblicken av att jag inte är den enda som stör mig på sådant här tjaffs, så vad är det som får dessa killar att fortsätta? Förmodligen en brist på hjärnkapacitet...


Och sen den där andra smarta sorten som skriver "Hej hur mår du? Kan jag få din MSN?" hell no! När man vänligt skriver och förklarar att den inte är tillgänglig så kommer det smarta svaret tillbaka "Men om du tar min då..." Och där dog 100 hjärnceller i ett bombnedslag...

Behöver jag ens förklara det där? - nej...

Dagens samhälle är sjukt.. Sjukt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Indeed! Tänk om folk var sådär på stan också XD Internet ftw...

2009-01-12 @ 18:21:52
Postat av: Emelie

Hahahah bara jag som garvar över ordet "gasmaskar"...? Förlåt Josie, du vet att jag håller med dig om det andra! Killar är från en annan galax... Gasmaskar... höhöhö

2009-01-13 @ 14:14:08
URL: http://transylvania.blogg.se/
Postat av: Ninna

Hahahaha....oj oj oj, vad många gånger jag både skrivit och sagt ungefär samma saker som du skrivit. Jag tackade också alltid förr, men nu ger jag fan i det och då får man uppleva den där gruppen som över huvud taget inte har några hjärnceller alls, eller vad sägs om fortsatta kommentarer/mail i stil med: "Varför vill du inte prata med mig?" eller "Varför svarar du inte?" En gång blev jag så förbannad att jag skickade ett svar där jag kort och gott skrev: "För att jag inte vill!" Vad tror du hände? Ja, exakt! Puckot försökte fortsätta konversationen....Gaaaaah!!!

2009-01-13 @ 18:19:40
URL: http://dragonfly08.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0