Gnäll gnäll gnäll

Jag är så otroligt less på allt gnäll. Och visst, jag gnällde nog en del jag också idag. Men jag var verkligen inte på humör, och jag har ingen aning om varför. Under morgonen var det faktiskt helt okej. Men sen var det nått som bajsade på sig och allt gick åt pipsvängen. Förmodligen var det allt gnäll. En satt på morgonen "oh jag är så trött, ojoj, och 17 rum har jag." men Oj vad synd om dig då! 17rum är bannemej väldigt vanligt. Undra hur hon ska klara sig i sommar, då hon kom in efter sommarn förra året. Då kan man lätt sitta med en 19-21 rum. Och det är så synd om alla hela tiden. "Aj, jag har ont i ryggen. Oj jag är trött. Aj jag har ont där och där" vem har inte ont? Vem är inte trött?
E gick och jobba med urinvägsinfektion i en vecka utan att ge ifrån sig ett knyst mer än att nämna att det gjorde ont. Men inte satt hon nere på lunchen eller morgonen och ojade sig. När jag pajade ryggen nämnde jag för kanske 2 stycken rätt ofta att det gjorde ont och hur, men jag kan inte påstå att jag gnällde. Jag svor nog mest.
Det blir inte direkt bättre av att sitta och gnälla. Det är bara till att bryta ihop och gå vidare, kort och gott.
För trötta är vi alla. Testa att inte ha mer än en dags ledigt mellan alla arbetsdagar under ett antal veckor, så får ni se hur pigga ni är! Men man behöver inte sitta och gnälla och gnälla och gnälla... blablabla!
Men det värsta är att den som gnäller allra mest, eller snarare de, och påpekar allas fel och brister och tycker att de själva är perfekta, feler enormt! Saknas vagnar, grejor, lämnar kvar sopor, rör runt i förråden osv.
Vad är det för fel på folk?!

Satans kallt är det också! Värdelös skit! Totalt genomruttet!

Nu ska jag bannemej njuta till fullo av mina två lediga dagar, för att sedan jobba... På en söndag.. 6,30-15,30
Jippi.. Lokal suger. Men kanske får dötid och kan stå och putsa silver och sniffa på silverputset så kanske det blir åka av.

Te kan vara jävligt gott ibland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0